Отзиви за BMLady

Отзиви за BMLady

„BMLady ми даде много! От 21 години живея и работя в Германия. Ежедневието ми беше насочено изцяло в немското пространство като работа и семейство. Имам много добри приятели българи в Германия и родители в България. До толкова ми беше ограничена връзката с родината ми, докато не се запознах онлайн с Майя Атанасова и клуб BMLady. В личен и професионален план аз се запознах с изключително мъдри жени, които ценят себе си, бизнеса и партньорските си взаимоотношения както и семейството. Радвам се да съм част от тази общност на силни, но нежни жени.
 
BMLADY ми даде старт на моите визия и бизнес в България. Възможност за партньорства и развитие на родна земя. Доверие, възхищение на таланта и амбициите на всички дами в клуба. До този момент не търсих, а и нямах доверие в бизнес-предприемаческата сфера в България. Не виждах потенциала. Но в живота няма нищо случайно. Има корени, те се изкореняват трудно или никак.
 
След като станах член на „Дамски бизнес клуб BMLady“ вече се радвам на всяка, за момента, онлайн среща, която мога да посетя, за да обменя опит, знания и в същото време да се разтоваря в една среда между приятели, сякаш се познаваме от години. Казва се, че душите ни в минали животи се уговарят да се видят и в този. Аз вярвам в това!
 
Ако някоя бизнесдама се колебае за членство в „Дамски бизнес клуб BMLady“ и ползите от него, може да ми пише на имейл: info@antoaneta-slavova.com. Ще се радвам да поговоря с нея за това.“
 
Антоанета Славова, психолог, психоаналитичен арттерапевт. Собственик на арттерапевтичен център за емоционално здраве, гр. Хановер, Германия. Автор нa креативната техника bildASet (Билдасет). 

Уеб сайт: https://www.bilderset-methode.com/
ФБ: Kunsttherapie für emotionale Gesundheit
„В „Дамски бизнес клуб BMLady“ намерих прекрасно място както за реклама и маркетинг, така и източник на нови идеи и съмишленици.
 
Членството ми в клуба не само ме срещна с интересни хора, но и ме мотивира да развивам бизнесите си. Благодарение на месечните срещи, постоянната комуникация с Майя и с чудесните дами от клуба, имам нови идеи, над които работя с желание и отдаденост.
 
„Дамски бизнес клуб BMLady“ ми даде много възможности за изява, за реклама и маркетинг и затова сега вярвам много повече, че има смисъл всичко, което правя - в бизнеса и в новите начинания.
 
На всяка бизнесдама, която има интерес към клуба, бих ѝ казала, че може само да ѝ е от полза да членува в него - ще има само позитиви!“
 
Искра Николаева, собственик и управител на Архитектурно Студио „ЛАГИС“ ЕООД и Авторски бижута LagisArt

​Уеб сайт: https://lagis-bg.com/
ФБ: Авторски бижута Lagis Art
ФБ: Архитектурно студио Лагис
„Преди да стана член на клуба съм получавала доста покани за участие в нетуъркинг пространства, но все не успявах да почувствам обстановката дружелюбна и подкрепяща. И си чаках моето място.
 
С Майя се познаваме от преди и много се зарадвах на идеята за клуба. Допада ми нейният начин на работа и умението ѝ да привлича точните хора - нито повече, нито по-малко.
 
Влизайки в клуба, аз открих нови приятели, нови контакти, място за споделяне на идеи, обогатяване и откриване на нови хоризонти. Очаквам с нетърпение всяка наша среща, там се зареждам, забавлявам и отпочивам!
 
Препоръчвам и каня мои приятелки за членове, защото съм убедена в добавената стойност, която получавам.
 
Ако някоя бизнесдама има въпроси за членството в "Дамски бизнес клуб BMLady" и ползите от него, може да ми пише на имейл thetabg@mail.bg. Ще се радвам да поговоря с нея за това.“
 
Зорница Гюрова, специалист работа с подсъзнанието, преподавател по Метафизична Анатомия и ТетаХийлинг
 
Уеб сайт: https://www.thetabg.com/
ФБ: Тета Център - Зорница Гюрова
       Метафизична Анатомия България
„Дамски бизнес клуб BMLady“ допринася за развитието на моите обучителни и менторски програми “Вътрешна хармония за работещи майки”, като ми предоставя възможност за представянето им ежеседмично пред членове и гости на клуба. Помага ми при разпространението на събития, които организирам, чрез реклама.
 
Като VIP член на „Дамски бизнес клуб BMLady“ аз се срещам вече и с дами от цял свят, с които обменяме идеи, опит, знания, препоръки и развиваме съвместни проекти.
 
Преди да стана член на „Дамски бизнес клуб BMLady“ аз имах желание и нужда да бъда част от дамска общност, с която да споделяме сходни ценности и приоритети. След моето членство в клуба, аз се чувствам мотивирана от средата, намирам с лекота подходящи хора, с които си партнираме и заедно постигаме целите си.
 
Ако някоя бизнесдама се колебае за членство в „Дамски бизнес клуб BMLady“ и ползите от него, може да ми пише на имейл g.mancheva@abv.bg. Ще се радвам да поговоря с нея за това.“
 
Д-р Галя Манчева - създател на обучителни и менторски програми „Вътрешна хармония за работещи майки”

Уеб сайт: https://consult.mancheva.info/
ФБ: Вътрешна хармония за работещи майки с д-р Галя Манчева
„Казвам се Десислава Василева и съм собственик на RelaxInVarna Apartments - ваканционни апартаменти в сърцето нa морската ни столица. Членството ми в „Дамски бизнес клуб BMLady“ ми даде възможност да се запозная с много успяващи и енергични дами.
 
Срещите са приятелски и непринудени, създават се възможности за лични контакти и партньорства. Атмосферата в клуба е позитивна и предразполага за обмяна на опит, развиване на бизнес идеи, споделяне на емоции.
 
Успехът е начин на мислене в “Дамски бизнес клуб BMLady”.
​Щастлива съм, че открих това място за себе си и моите бизнес идеи!
 
Ако някоя бизнесдама се колебае за членство в „Дамски бизнес клуб BMLady“ и ползите от него, може да ми пише на имейл dessy_sab@abv.bg. Ще се радвам да поговоря с нея за това.“
 
Десислава Василева - собственик на RelaxInVarna Apartments

Уеб сайт: https://relaxinvarna.com/bg/
ФБ: Relaxinvarna -Апартаменти за нощувки във Варна
"Казвам се Деси Тотева и съм собственик на счетоводна кантора „Варна акаунт“.

В “Дамски бизнес клуб BMLady” се запознах с позитивни и търсещи дами, с които споделяме идеи и опит. Благодарение на клуба и рекламата, която предлага  намерих нови клиенти, а също и партньори за дейността си. Ентусиазмът и отдадеността, с които работи Майя привличат в клуба бизнес дами от цяла България и го правят мое любимо място за срещи.

Преди да стана член на „Дамски бизнес клуб BMLady” мислех, че нетуъркинга е досаден и стресиращ, но след това разбрах, че на правилното място той може да бъде и забавен и зареждащ.

Ако някоя бизнесдама има въпроси за членството в „Дамски бизнес клуб BMLady“ и ползите от него, може да ми пише на имейл office@varnaaccount.com . Ще се радвам да поговоря с нея за това."

Деси Тотева - собственик на счетоводна кантора „Варна Акаунт“

​Уеб сайт: http://varnaaccount.com/
ФБ: Счетоводство за строителни фирми Варна Акаунт