Отзиви за BMLady

Отзиви за BMLady

„Преди да стана член на клуба съм получавала доста покани за участие в нетуъркинг пространства, но все не успявах да почувствам обстановката дружелюбна и подкрепяща. И си чаках моето място.
 
С Майя се познаваме от преди и много се зарадвах на идеята за клуба. Допада ми нейният начин на работа и умението ѝ да привлича точните хора - нито повече, нито по-малко.
 
Влизайки в клуба, аз открих нови приятели, нови контакти, място за споделяне на идеи, обогатяване и откриване на нови хоризонти. Очаквам с нетърпение всяка наша среща, там се зареждам, забавлявам и отпочивам!
 
Препоръчвам и каня мои приятелки за членове, защото съм убедена в добавената стойност, която получавам.
 
Ако някоя бизнесдама има въпроси за членството в "Дамски бизнес клуб BMLady" и ползите от него, може да ми пише на имейл thetabg@mail.bg. Ще се радвам да поговоря с нея за това.“
 
Зорница Гюрова, специалист работа с подсъзнанието, преподавател по Метафизична Анатомия и ТетаХийлинг
 
Уеб сайт: https://www.thetabg.com/
ФБ: Тета Център - Зорница Гюрова
       Метафизична Анатомия България
„Дамски бизнес клуб BMLady“ допринася за развитието на моите обучителни и менторски програми “Вътрешна хармония за работещи майки”, като ми предоставя възможност за представянето им ежеседмично пред членове и гости на клуба. Помага ми при разпространението на събития, които организирам, чрез реклама.
 
Като VIP член на „Дамски бизнес клуб BMLady“ аз се срещам вече и с дами от цял свят, с които обменяме идеи, опит, знания, препоръки и развиваме съвместни проекти.
 
Преди да стана член на „Дамски бизнес клуб BMLady“ аз имах желание и нужда да бъда част от дамска общност, с която да споделяме сходни ценности и приоритети. След моето членство в клуба, аз се чувствам мотивирана от средата, намирам с лекота подходящи хора, с които си партнираме и заедно постигаме целите си.
 
Ако някоя бизнесдама се колебае за членство в „Дамски бизнес клуб BMLady“ и ползите от него, може да ми пише на имейл g.mancheva@abv.bg. Ще се радвам да поговоря с нея за това.“
 
Д-р Галя Манчева - създател на обучителни и менторски програми „Вътрешна хармония за работещи майки”

Уеб сайт: https://consult.mancheva.info/
ФБ: Вътрешна хармония за работещи майки с д-р Галя Манчева
„Казвам се Десислава Василева и съм собственик на RelaxInVarna Apartments - ваканционни апартаменти в сърцето нa морската ни столица. Членството ми в „Дамски бизнес клуб BMLady“ ми даде възможност да се запозная с много успяващи и енергични дами.
 
Срещите са приятелски и непринудени, създават се възможности за лични контакти и партньорства. Атмосферата в клуба е позитивна и предразполага за обмяна на опит, развиване на бизнес идеи, споделяне на емоции.
 
Успехът е начин на мислене в “Дамски бизнес клуб BMLady”.
​Щастлива съм, че открих това място за себе си и моите бизнес идеи!
 
Ако някоя бизнесдама се колебае за членство в „Дамски бизнес клуб BMLady“ и ползите от него, може да ми пише на имейл dessy_sab@abv.bg. Ще се радвам да поговоря с нея за това.“
 
Десислава Василева - собственик на RelaxInVarna Apartments

Уеб сайт: https://relaxinvarna.com/bg/
ФБ: Relaxinvarna -Апартаменти за нощувки във Варна
"Казвам се Деси Тотева и съм собственик на счетоводна кантора „Варна акаунт“.

В “Дамски бизнес клуб BMLady” се запознах с позитивни и търсещи дами, с които споделяме идеи и опит. Благодарение на клуба и рекламата, която предлага  намерих нови клиенти, а също и партньори за дейността си. Ентусиазмът и отдадеността, с които работи Майя привличат в клуба бизнес дами от цяла България и го правят мое любимо място за срещи.

Преди да стана член на „Дамски бизнес клуб BMLady” мислех, че нетуъркинга е досаден и стресиращ, но след това разбрах, че на правилното място той може да бъде и забавен и зареждащ.

Ако някоя бизнесдама има въпроси за членството в „Дамски бизнес клуб BMLady“ и ползите от него, може да ми пише на имейл office@varnaaccount.com . Ще се радвам да поговоря с нея за това."

Деси Тотева - собственик на счетоводна кантора „Варна Акаунт“

​Уеб сайт: http://varnaaccount.com/
ФБ: Счетоводство за строителни фирми Варна Акаунт