пролетният ритрийт на Дамски Бизнес Клуб BMLady

Ритрийт BMLadyЧухте ли за пролетният ритрийт на Дамски Бизнес Клуб BMLady?
Съчетание от бизнес и личностно развитие, и още: 
 • Лектори с богат и дългогодишен опит; Без сухи, скучни презентации; 
 • Възможност да представите себе си и своят бизнес; 
 • Избор на присъствие - за един, два или и за трите дни 
 • Добавена стойност, нетуъркинг, запознанства;
 • Приятна обстановка, вкусна храна, СПА; 
 • Достъпни цени; 

Обадете се на телефон: 0895/ 776 100 - Майя Атанасова за още подробностиХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС ТЕРМА ЕКО ВИЛИДЖ***** е едно прекрасно място, което се намира на българското черноморие в близост до с.Кранево.
 На няколко километра от комплекса може да се разходите и да се насладите на прекрасната забележителност в природен парк до уникалния природен резерват Балтата, до град Балчик и в близост до архитектурно-парков комплекс Двореца и Ботаническата градина.

ТЕРМА ЕКО ВИЛИДЖ***** има на разположение 261 помещения - двойни стаи, мезонети и апартаменти, които ще ви впечатлят  с тематичен интериорен дизайн - Слънце, Африка и Лаванда, и специални стай за децата- Спайдърмен и Елза.
Хотелът разполага с два  ресторанта, Сладкарница ледена пързалка, ресторант на плажа, и бална зала „Зевс“.
Ще се потопите в спа изкушения, голямо разнообразие от басейни, и различни спортни игрища.Ритрийтите се отличават с това, че предоставят среда и занимания, които вдъхновяват, повишават осъзнатостта и дават възможност за обмяна на духовно знание и практики. Провеждат се на красиви места, добра храна, хората са интересни и вдъхновяващи – участници, учители, терапевти, лечители и т.н. 
Заповядайте!
Очакваме ви!
Обадете се на телефон 0895776100 и лично -Майя Атанасова ще ви разкаже и ще ви запише за нашият пролетен ритрийт 
Запишете се и на нашата форма тук
  Бъди наш гост


КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА НАШЕТО BMLADY МЕРОПРИЯТИЕ:

Планирано време В рамките на 3 дена, вие ще получите много стойност, бизнес предложения, обучения, вдъхновение и още всичко в пълна програма

Приятелства Когато отидем на ритрийт, сме с малка група хора със сходни интереси в дадената област или тема на събитието, започват разговори, в които откриваме още и още общи неща. А по време на груповите занимания имаме и дълбоки преживявания, споделяне и откровения, след които е почти невъзможно разговорите да са повърхностни.

Различна рутина Новото преживяване е свъзано с емоции, но и с нови изводи и перспектива. Временната дистанция от дома дава пространство за поемане на дъх, зареждане и наблюдения на наши модели, които бихме могли да променим, за да внесем повече свежест в живота си. Също така отдалечаването от дома и близките ни помага да оценим повече това, което по инерция приемаме за даденост. Често разстоянието размеква сърцето.

Вдъхновяващ пример Тръгвайки си от това място е добре да сте благодарни и вдъхновени от общуването, идеите и съветите на хората – водещи, учители, другите участници.

Цялото време е за ТЕБ Факта, че сме били далеч от зоркия поглед на най- близките ни е чувство за свобода и непринуденост. Така, че дори и да има учебна програма и полезна дейност – чувството е: "Това е време за мен и аз съм голям!"
В програмата на ритрийта, всяко едно занимание има за цел да ни освежи, подхрани, разнообрази, забавлява, научи, развие, така че да се върнем малко по-спокойни и по-добри големи хора, по леки и по бизнес.


​И ВСИЧКО ТОВА СЪЧЕТАНО С :
 • ПРЕКРАСНА ХРАНА
 • ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ
 • БИЗНЕС РАЗВИТИЕ
 • SPA ИЗКУШЕНИЯ
 • ЗАБАВА
 • НЕТУЪРКИНГ
 • ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РЕКЛАМА
 • ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОДАРЪЦИ И СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ
 • ДОПЪЛНИТЕЛНИ БОНУС ОБУЧЕНИЯ
 • ПРИЯТНА ПРИЯТЕЛСКА СРЕДА
 • ВЪЗМОЖНОСТ ДА ЧУЕТЕ ДОБРИ СПЕЦИАЛИСТИ И ЛЕКТОРИ

Заповядайте!
Очакваме ви!
Обадете се на телефон 0895776100 и лично -Майя Атанасова ще ви разкаже и ще ви запише за нашият пролетен ритрийт 
Запишете се и на нашата форма тук
 

Знания, срещи с бизнеси и практически съвети ви очакват на Пролетният ритрийт на Дамски Бизнес Клуб BMLady!  Искате да започнете собствен бизнес, но не знаете как?
 Имате цели, но не успявате да ги реализирате?  Желаете да чуете съвети от практиката от лектори, които консултират предприемачи и фирми с различни дейности? Не знаете с какво може да ви помогне личният коуч?  Струва ви се невъзможно да се справите със НАП? Искате да участвате в групова хипноза?  Отговорите на всички въпроси ви очакват на ритрийта на BMLady!  Подаръци, бизнес и личностно развитие, шикозна обстановка, възможности за релакс и СПА!  

Обадете се на телефон 0895/ 776 100 - Майя Атанасова и запазете своето място още сега! 


Лектори които ще представят различни теми, стратегии, подходи и практики

 • Борислава Киркова - регионален директор на Алфа Груп България - гр.София
 • Ива Попова - собственик и управител на списание "Български предприемач" – гр. София
 • Маруся Маринова - Life Coach (личен коуч)- гр.Варна
 • Красимира Кондова - хипнотерапевт: ментален и емоционален терапевт, който използва хипноза – гр. Мюнхен, Германия
 • Северина Димитрова - представител на фирма Аквалия 21/Aqualia 21 - международен бизнес партньор към японската корпорация Enagic – гр. Бургас
 • Веселина Пажева – собственик и управител на счетоводна кантора "БИЗНЕС КАПИТАЛ" ЕООД – гр. Варнa
 • Кристин Калоянова – рехабилитатор в „Холистичен център здраве за всички”- гр.Варна
 • Величка Стоилова - консултант за здрава кожа към Skeyndor Bulgaria– гр. Варна
 • Марина Стоилова - Професионален гримьор- гр.Варна

СПЕЦИАЛНИ ГОСТ ЛЕКТОРИ 

Пламен Попов - Предприемач
Д-р Валерий Шакола - лекар; иглотерапевт- гр.Варна
Мария Цветкова - Gene keys by Richard Rudd (Ген ключове) система за лична трансформация.


Пламен Попов- Съосновател и изпълнителен директор на списание "Български предприемач" BEM.BG 


Преговаряй сякаш животът ти зависи от това… защото е така!
В днешно време умението да преговаряме в ежедневието и бизнеса е от критична необходимост. “Как хората да правят това, което искам?” С преговори.
Преговорите са ключа към вашите бъдещи успехи, а как да преговаряме така, че и двете страни да печелят, ще ни сподели следващият ни гост - лектор. Каквото и да кажем за него, ще е малко. Човек с богат житейски и професионален опит, топ предприемач, който има зад гърба си 14 различни бизнес проекта. Представяме ви Пламен П. Попов - Съосновател и изпълнителен директор на списание "Български предприемач" BEM.BG. Учредител и член на Управителния Съвет на Фондация "Започни Млад" и управляващ собственик на технологичната компания SmartCards.
Създател и на националната социално-образователна кампания "Аз събуждам България" в партньорство с Министерството на Труда и Социалната политика.
Автор на бизнес наръчниците "Предприемачът", "Победителят", "Преговаряй с Мен" и ко-автор в "Как да стартираш бизнес без собствен капитал". 
Пламен Попов е тясно специализиран в изграждане на бизнеси с нулев стартов ресурс чрез привличане на партньори.
За него провала е мотиватор и учител, а най - голямата му грешка е свързана с най-големият му успех!

Пламен Попов: " Всички участнички ще получат моя наръчник по преговори: “Преговаряй с мен” като подарък в онлайн формат."

Контакти:
Уеб сайт: https://www.bem.bg/
ФБ: BEM.BG

Мария Цветкова – съ-собственик на “Ген ключове България“ – система за лична трансформация

С най - голямо удоволствие ви представяме следващият ни гост лектор и това е Мария Цветкова.
Тя ще представи мъдростта на Ген ключовете - кои са те, какво представляват, с какво могат да са ни полезни, кой е създателят им и каква е тяхната мисия.

Ген ключовете са мъдрост, която има силата да пробуди нашата висша цел и да ни помогне да видим  нашата вътрешна красота и дарби. Благодарение на това знание всеки от нас ще може да си отговори на следните въпроси:
 •  Кое е най-голямото ми предизвикателство в живота, чиято единствена цел е да ме накара да еволюирам и да се развивам?
 •  Какво нарушава и укрепва здравето ми?
 •  Каква е целта ми в този живот?
 •  Какви са защитните  механизми, които ми пречат да отворя сърцето си и да проявя огромната безусловна любов, която се крие в мен?
 •  Кое спира моето благополучие?
​ Системата “Ген ключове” е тук, за да ни напомни, че ние сме архитекти на собствения си живот и че чрез нашето отношение, ние имаме силата да отключим висшия потенциал на нашата ДНК. Та е система за личностна трансформация. Нова система от знания, която помага на хората да живеят по- осъзнато и да разкриват дарбите си в ежедневието.


Контакти:
Тел: 0887/243 145
Имейл: maria@genekeys-bulgaria.com
Сайт: https://genekeys-bulgaria.com/
ФБ страница: https://www.facebook.com/genekeysbulgaria/Д-р Валерий Шакола - лекар и  иглотерапевт - гр.Варна
Знаете ли какво е Ци Гун, какви са ползите от него, как можем да подобрим здравословното си състояние? 
Гост- лекторът на ритрийта д-р Валерий Шакола ще разкрие тайните и ще даде отговори на гореописаните въпроси.  Ще имате възможността да практикувате Ци-Гун, да се насладите на древното китайско изкуство и да усетите ползите му за ума и тялото.

Д-р Валерий Шакола е лекар, иглотерапевт, който споделя своята лична история: " Преди 20 години физически бях по-стар от сега – сковани стави, хронично лошо настроение, дори успях да направя няколко хипертонични кризи. Бях пред избор – да запазя вътрешното си състояние и да се боря със симптомите или да се опитам да се променя. Приех втория, на пръв поглед, несигурния вариант. Тренирах ЦиГун, в продължение на половин година преминах към вегетарианство от млечно-растителен тип. Постепенно стигнах до желаното подобрение, бавно, бавно… . И започнах да си задавам въпросите: защо при мен подобрението идва бавно и е за кратко? Защо същите упражнения при едни хора имат забележителен ефект, при други нямат, а други получават кризи от същото? В един момент почувствах че „тъпча на едно място“. Тогава се насочих към изучаване на Позитивна психотерапия, НЛП, появиха се още въпроси и дори отговори. Започнах да разбирам че има нещо по-важно от „симптомите“… . Като иглотерапевт бих казал: Важно е „Ци“, но неотделимо от него е „Шен“, или с други думи – оздравяване на тялото върви само с укрепване на душевното състояние. Като резултат продължих да се подобрявам и продължих да се интересувам от иглотерапия, ЦиГун, психология, хипноза, което прерастна в ползи за клиентите ми. Целият ми опит и знание моите пациенти получават систематизирано, за да си спестят лутането, проба-грешка подходът и да си спестят болка и разочарования. Кога чувствам че животът ми е интересен и чувствам удовлетворение? – когато виждам добрите резултати от работата ми, когато намирам и се уча от добра книга, курс, преподавател, и разбира се, на почивка сред природата.Това мое верую се старая да предам на всички хора, с които животът ме среща." 

Завършил Военно – Медицинска Академия в Санкт Петербург Русия – 1987г.  Курс за следдипломна квалификация по акупунктура (иглотерапия) в МУ София и Санкт Петербургска Академия по следдипломно обучение, отделение по рефлексотерапия при проф. А.Качан. „Основен курс по хипноза” към Българска асоциация по приложна психология – при психолог Милен Николов.  Позитивна Психотерапия 2013г. НЛП практик 2012,  НЛП мастър практик 2014 към НЛП България. Професионален Коуч към Българска Коучинг Академия с треньор Лора Арнаудова.  Биофийдбек терапия  Член на БЛС, Българското Дружество по иглотерапия, Дружество по Позитивна Психотерапия в България, Българска Асоциация по Хипноза.
От 2000г. До 2020 г. като хонорован преподавател в квалификация “Мениджмънт в рекреацията” към Центъра за следдипломна квалификация на ВИНС Варна в специалност “Мениджмънт в рекреацията” и в курс “Лечебно-възстановителен масаж”. 
Участвал в организиране и изпълнение на оздравителна програма с елементи на китайска гимнастика и методи на традиционна китайска медицина (ТКМ) за деца и възрастни, в конгреси и конференции по акупунктура, позитивна психотерапия, кинезитерапия, рехабилитация. 
Най-често срещани заболявания в кабинета на д-р Шакола:
 •  Главоболие
 •  Депресия
 •  Болки в гърба
 • Стерилитет 
Подход му е изцяло холистичен, без натоварване на организма с химия, изграден е като максимална помощ в тренирането на навик за поддържане на добро здравословно състояние.

Отличава се с практичност, лекота на техниките и обединява най-ефективните практики от:
 • Иглотерапия – един от най-древни методи, стигнали до нас, постоянно развивайки се.
 • Психотерапия – първото условие за всяка промяна е реално да променим мисленето си.
 • Развиващи практики от ЦиГун и Йога – системи реално преоткриващи възможности на човека. 
Полезните ефекти на иглотерапия:
 • Подобрява психоемоционалното състояние;
 • Укрепва се имунитета;
 •  Има обезболяващо действие;
 •  Намалява напрежението в мускулите;
 • Подобрява състоянието на кожата и косата;
 • Подобрява микроциркулация в заболелия орган;
 •  Подобрява хормонален статус;


Контакти:
Адрес: гр. Варна  ул. "Бели лилии "№15, партер
Сайт: https://www.shakola.com/
ФБ страница: https://www.facebook.com/ValeriiShakola


Започваме с представянето на нашите лектори, част от които са и членове на Дамски Бизнес Клуб БМLady! 

За нас е чест да Ви представим Борислава Киркова от гр. София - регионален директор на Алфа Груп България и съсобственик и партньор "Маркетинг и връзки с ключови клиенти" в Office-Friends.
Борислава е с богат опит от практиката и ценен помощник на всеки собственик на малък и среден бизнес. Притежава дългогодишен бизнес опит, като в последните 8 години е и предприемач. 

Тя е регионален директор на Алфа Груп България, част от международната The Alpha Group International, която помага и подкрепя собственици и управители на малки и средни бизнеси да планират статегически и да разрастват компаниите си.  Консултира фирми с годишен оборот над 1 млн. лева!Съосновател и организатор на технологичната конференция "LibertyBits", посветена на личната свобода в дигиталната ера, както и лектор по проект "Млад предпиемач- стартирай бизнес в дигиталната ера", насочен към хора, желаещи да развиват собствен бизнес.
Притежава 12 - годишен опит в немския концерн Роберт Бош на различни позиции в отдели "Продажби" и "Маркетинг" в Германия и България!  Освен това Борислава е сертифициран бизнес и личен коуч към Noble Manhattan Coaching- компания сред топ 3 обучители в коучинг умения извън САЩ и сертифициран NLP и P.E.T практик. 
Личните ѝ каузи са свързани с подкрепа и работа с жени в края или по време на майчинството да се преориентират кариерно, да се върнат обратно на работното място или да стартират собствен бизнес, както и навлизането на бизнеса в училище, чрез срещи, дискусии или с практическа насоченост на ученици и студенти съвместно с бизнеса.


Контакти:
Адрес: София 1111, бул. Шипченски проход №61Б
Тел. за връзка: +359 888 456275  
Имейл адрес: info@tagbg.org
Уеб сайт: https://tagbg.org/
ФБ: The Alpha Group BulgariaИва Попова - собственик и управител на списание "Български предприемач" – гр. София

Щастливи сме да споделим и за следващият ни лектор - Ива Попова.
Тя е част от Дамски Бизнес Клуб BМLady, млада, предприемчива дама, създател на иновативни продукти, с нюх към успеха. Тя е създател и на първата в Европа дигитална визитна картичка. В момента разширява портфолиото си с още един проект, който е крипто насочен. Ива Попова е Учредител и член на Управителния Съвет на Фондация "Започни Млад” и основател и главен оперативен директор на технологичната компания SmartCards.

Автор на бизнес наръчника "Първо Впечатление" и ко-автор в "Как да стартираш бизнес без собствен капитал". Носител на наградата "Бизнес Дама на Годината" в категория Млад Предприемач до 28 години през 2020г. Ива е съосновател и технически директор на списание "Български предприемач" (BEM.BG) - първата българска медия, предоставяща само практически полезна информация за българските предприемачи от специалисти в сферата си. Без новини за смърт, катастрофи и болести. BEM.BG е с награда за медия на годината от "Награди за мода, стил и шоу бизнес" 2021г. Информацията в списанието е позитивна и полезна, като всеки може да я приложи в бизнеса и живота си и по този начин да се справи с предизвикателствата на нашето време.

Потребителите на списание "Български предприемач" получават стотици страници уникално практическо съдържание, различни онлайн практически обучения от професионалисти, както и съветите и опита на десетки автори и гости от бизнеса и предприемачеството. Ето какво още споделя Ива Попова За Фондация "Започни млад": "Мисията на Фондация “Започни Млад” е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж.
Създадохме Фондация “Започни Млад” с мисията да споделяме систематизирани знания и ресурси, микро, макро-икономическа и друга информация на предприемачи, малки и средни компании, НПО-та и други организации така че те да вземат информирани решения и допринесат ефективно за по-стабилна предприемаческа среда, икономически растеж и създаване на работни места. Нашата платформа осигурява обменна среда за насърчаване на предприемачеството, защото вярваме, че е в основата на икономическия подем. Предприемачите са тези, които осигуряват заетост за местните общности, разработват нови пазари, внедряват нови решения за съществуващи идеи, даряват средства за значими за обществото каузи, иновират.
​Чрез нашата дейност им помагаме да развият тяхната способност да реагират и да се адаптират бързо към променящия се икономически климат. Така помагаме да се фокусират в дейността си и да просперират в своите съответни области, като едновременно с това заемат активна позиция в реализирането на целите си и са добре подготвени за бъдещите предизвикателства".


Контакти:
Тел. за връзка: +359 893 044 828
Имейл адрес: support@bem.bg
Уеб сайт: https://www.bem.bg/
ФБ: BEM.BG


 
Маруся Маринова - Life Coach

Имаме удоволствие да ви представим още един от нашите лектори, която е и част от Дамски Бизнес Клуб BMLady - Маруся Маринова.
Тя е life coach и ще ни запознае отблизо с коучинга и каква е ролята на коуча в подобряване на живота ни.
Освен това Маруся ще покаже колко е важно целеполагането и как да го направим ефективно, правилно и да имаме трайни резултати.
Ето какво споделя Маруся за себе си: "Като лайф коуч, избрах да помагам на хората да се освобождават от страховете и ограниченията си, да сбъдват най-смелите си мечти, да поставят и реализират целите си, да бъдат свободни първо в мислите, а после и в действията си!
Помагам им да открият в себе си онези ресурси, които да ги накарат да се почувстват уверени, мотивирани и да повярват в своите възможности. Като всеки треньор давам всичко от себе си за достигане на високи резултати."

Маруся Маринова е завършила Медицински колеж към Медицински университет - гр. Варна и има редица сертификати и преминати курсове по: Позитивна психотерапия, Фамилно консултиране и терапия, Biofeedback Mind Reflectione GSR терапия – апарат за биологична обратна връзка, НЛП мастър практик, НЛП Личен коуч и др.
Работи с хора, които имат проблеми с отстояване на личните си граници, чувстват се неуверени, не допускат да изразяват себе си и са фокусирани върху това, което не им носи удоволствие, спокойствие.
В резултат на това правят много компромиси, чувстват се недооценени, неуверени, но биха искали да постигнат истински пълноценни взаимоотношения и удовлетворение в живота си.
Това, което отличава работата на Маруся от тази на останалите лични коучъри, е разработената от нея система, изградена на базата на коучинг стратегии, НЛП трансформиращи техники за преодоляване на ограничаващите убеждения и вярвания и Biofeedback апарат за изграждане на продуктивни навици за фокус и концентрация.
Благодарение на тази програма, нейните клиенти повишават самооценката си, чувстват се удовлетворени, съхраняват взаимоотношения, пестят време, разочарования и се мотивират за още повече действия.

Какво още споделя Маруся: "Като треньор давам всичко от себе си за достигане на високи резултати! Убедена съм, че всеки човек крие неподозирани възможности да опознава и преодолява себе си, своите емоции и реакции. Така разбира и тези на другите хора и взаимоотношенията стават пълноценни.
Коучингът е промяна!
А всяка промяна е онази вътрешна потребност, която не дава спокойствие. Тя е движещата сила, която кара човек да става сутрин с идеи, които едвам смогва да записва, но да иска да реализира, да планира, да подрежда.
​Да не иска вечер да заспива, защото има усещането, че губи време, да иска да научи повече и още повече и да не спира... Да иска да бъде добър и още повече, да обича, да твори, да живее! Ценя всеки живот и смятам, че е уникален дар.“Контакти:
Адрес: гр.Варна , Цветен квартал, ул." Бели лилии"№ 15
Телефон за връзка:+359 888/ 568 115
Имейл адрес: marusya@mindcoach-bg.com
Уеб сайт: https://mindcoach-bg.com/
ФБ: https://www.facebook.com/MarusyaMarinovaLifeCoach/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/marusya-marinova-759b06127/

Красимира Кондова - хипнотерапевт: ментален и емоционален терапевт, който използва хипноза –
​гр. Мюнхен, Германия


Преминавали ли сте през хипноза? 
Всички участници в пролетният ритрийт на Дамски Бизнес Клуб BMLady ще имат възможност да участват в групова хипноза.
До хипнозата ще се докоснем с помощта на Красимира Кондова - гр. Мюнхен, Германия, която е хипнотерапевт, ментален и емоционален терапевт.

Красимира помага на бизнес собственици, които не са удовлетворени от резултатите си, да преодолеят самосъмненията, страховете или липсата на яснота и да се движат към целите си леко, осъзнато и успешно.
В работата си действа в тази посока - откриване и преодоляване на не работещи мисловни модели; кодиране на нови положителни вътрешни убеждения на подсъзнателно ниво.

Благодарение на това нейните клиенти успяват да: сключват повече и по-добри сделки; достигат до повече клиенти по-бързо и по-ефективно; увеличат продуктивността и печалбите си; подобрят лидерските и комуникативните си умения; преодолеят бърнаут и кризисни моменти. „Аз вярвам, че проблемът на всеки бизнес е неговият собственик, което престава да бъде проблем, когато работим върху себе си. Защото промяната на вътрешните убеждения неминуемо води до промяна на външните резултати.“ - споделя Красимира

Контакти: 
Уеб сайт: https://themindpower.eu/
ФБ: https://www.facebook.com/krasimira.kondova

Северина Димитрова - представител на фирма Аквалия 21/Aqualia 21 -
международен бизнес партньор към японската корпорация Enagic – гр. Бургас

 
 Радостни сме да споделим със вас още една прекрасна новина - по време на пролетният ритрийт всеки ще има възможност да опита Канген Вода.
Северина Димитрова от гр. Бургас е представител на фирма Аквалия 21/Aqualia 21 - международен бизнес партньор към японската корпорация Enagic – гр. Бургас. Enagic е лидер в производството на йонизатори за вода с над 45-годишен опит на пазара. Йонизаторите от своя страна произвеждат алкална вода, наречена още Канген вода, която има многобройни ползи за организма. Северина Димитрова определя себе си като дейна и идейна и като човек, който е новатор. Казва, че новостите я привличат като магнит и винаги е готова да се впусне стремглаво в нещо ново, тъй като е зодия козирог.


През последните 6 години се е занимавала в областта на HR – човешки ресурси, но е изпитала нужда да смени сферата на дейност и така е започнала да се занимава с развиването на бизнеса с вода Канген. Тя казва за себе си, че обича личностното развитие и работи над себе си през последните години. Ето какво споделя Северина за специалната алкална вода, която произвеждат йонизаторите на Enagic: "Разбрах за водата, която произвеждат йонизаторите на Enagic, или така наречената Канген вода, и започнах да я пия. След сблъсък със заболяване на член от семейството ми аз видях резултата вследствие на тази вода, а също така и резултатите по мен самата. Това, което ме впечатли, са не само физическите резултати, но също така и ментално какво се случва с мозъка ни, когато приемаме алкална вода с подходящото PH за организма. Определено аз станах доста по-позитивна и креативна. Впечатлиха ме уникалните свойства на водата, а те са именно: • Алкална - променя pH на водата от киселинно/неутрално до алкално. • Антиоксидантна - забавя процеса на стареене на организма. • Преструктурирана - хидратира клетките в пъти по-бързо, поради по-лесното абсорбиране.
Мотото на японската корпорация Enagic e: "Промени водата, промени живота си". Вследствие на тази вода аз наистина промених живота си на 180 градуса. След като усетих резултатите взех съвсем нова посока в моя живот, а тя е да разберат повече хора за уникалните свойства на водата. Това е и причината да започна да се занимавам с тази дейност. Аз обичам да съм в помощ на хората и винаги съм искала да помагам да живеят по-добре и сега открих начина, по който мога да го направя. Както се казва - всяко нещо с времето си. Обичам спорта, придържам се към здравословен начин на живот, харесвам модата, напоследък обръщам внимание на качествени снимки, обичам новите идеи. Осъзнах, че ние уж знаем колко е ценно здравето, обаче това седи като клише - всичко го знаем и го чуваме, но правим ли достатъчно за нашия организъм, за да го съхраним здрав? Даваме ли достатъчно грижа на тялото си или като се разболеем чак тогава разбираме с какво всъщност храним тялото си? Идва момент, в който просто тялото ни се "отплаща" за нашето отношение към него и всъщност това е основното на тези йонизатори - да приемаме качествена алкална вода, за да живеем здравословно и пълноценно. Това е и мотивацията ми да започна тази дейност! Важността на водата!"Контакти:
Телефон за връзка:  0887/ 434 741; 0888/ 371 201
Уеб сайт: https://www.kangenbg.com/


Маргарита Гигьова - собственик, управител, главен моделиер и дизайнер в МГ ателие ЕООД - гр. София

На пролетният ритрийт на Дамски Бизнес Клуб BMLady Маргарита Гигьова ще ни запознае с нейната дейност, и по конкретно какво представлява Фоумиран.
Фоумиранът е необичаен и приятен на допир материал, който под въздействието на топлина се огъва и добре запазва всяка форма, която му предадем. Подходящ е за направа на  интериорни декорации, луксозни букети, украса за картички,  уникални фиби, ленти за глава и много други.
Затова, Ако отдавна искате да създадете изключителен декор със собствените си ръце, тогава цветята от фоумиран са точно това, от което се нуждаете. Всъщност благодарение на такива цветове можете да украсите всеки интериор, както и да създадете много реалистичен букет.
 Какво представлява материалът „Фоумиран“?
 Как се работи с него?
 Оцветяване, нагряване и придаване на форма;
 Приложение;​
Контакти:
ФБ: MG atelier
Instagram: https://www.instagram.com/mgattelierr/
Веселина Пажева – собственик и управител на счетоводна кантора "БИЗНЕС КАПИТАЛ" ЕООД – гр. Варна
 


Представяме на вашето вашето внимание следващият лектор на ритрийта и член на Дамски Бизнес Клуб БМLady - Веселина Пажева от гр. Варна. Веселина ще ни запознае с темата: "7-те гряха на собственици на бизнес, пред НАП"! 
Тези, които познават Веселина знаят колко лесно и разбираемо тя поднася информацията, свързана със счетоводството, като използва реални примери от ситуации, с които се сблъсква всеки собственик или управител на малък и среден бизнес. 
Коя е Веселина Пажева? – собственик и управител на счетоводна кантора "БИЗНЕС КАПИТАЛ" ЕООД – гр. Варна. [ Завършила средното си образование в Икономически техникум - гр. Добрич, откъдето е получила базата си от знания в професионален план. След това е завършила Икономически университет – Варна с първа специалност „Икономика на търговията“ и втора специалност "Счетоводство и контрол". 


Счетоводството владее сърцето ѝ вече над 25 години. Веселина споделя, че както при всяка професия, така и при счетоводството не става само със завършването на университета, а с пълно себеотдаване, постоянство, професионализъм, задълбоченост в детайлите и много, много четене.

Затова тя ежегодно посещава обучения във връзка с промените в данъчните закони и годишното приключване за текущата година, както и промени в социалното осигуряване и кодекса на труда. Опита си, който е придобила като главен счетоводител, е решила да го използва като създаде своя фирма за счетоводни услуги. Така през 2018 г. основава счетоводната си кантора "БИЗНЕС КАПИТАЛ" ЕООД.
Основните икономически дейности, с които се занимава, са търговия, услуги, хотелиерство, ресторантьорство, строителство, свободни професии, но за Веселина е предизвикателство всяка една сфера на икономиката. Тя казва, че в момента сериозно навлиза онлайн търговията, част от клиентите ѝ са преориентирали бизнесите си в тази посока и счетоводната ѝ кантора откликва на техните предизвикателства. „Светът се променя много динамично, технологиите навлизат навсякъде в живота ни, това респективно се отразява и на нас хората, така че трябва да се развиваме и усъвършенстваме със същите темпове. Затова и използваме съвременните технологии, с което да облекчим съвместната ни работа.“ – казва Веселина Пажева.
Тя споделя, че всичко, което е свързано със следене на срокове, промени в нормативната уредба, планиране на приходи и разходи, проверки от органа по приходите и инспекция по труда, подаване на декларации и документи пред различните институции, е изцяло неин ангажимент. „Основната ми цел е да съм в помощ на бизнеса, така че всеки да има време да усъвършенства своята дейност, а моята задача е да благоприятствам безпроблемното му развитие. Това неминуемо се постига, когато има пълно доверие между две страни!“ - Веселина Пажева – собственик и управител на счетоводна кантора "БИЗНЕС КАПИТАЛ" ЕООД. 
Услуги които предлагат: 
 • Регистрация на фирми; 
 • Счетоводство на фирми; 
 • ТРЗ услуги;
 • Администриране на персонал и заплати; 
 • Данъчни консултации; 
 • Годишно приключване; 
 • Правни и административни услуги;


 ​Контакти:
Адрес: гр. Варна, ул. Генерал Колев №21, вх.Б
Тел. за връзка: 052/ 953 359 , 0888/ 205 055
Имейл адрес: office@businesscapital.bg
Уеб сайт: https://www.businesscapital.bg
ФБ: https://www.facebook.com/businesscapitalbg/

Кристин Калоянова Рехабилитатор в „Холистичен център здраве за всички”- гр.Варна

В забързаното ежедневие често не обръщаме внимание на болежките си и сигналите за нередности, които собственото ни тяло изпраща.

На пролетният ритрийт на Дамски Бизнес Клуб BMLady ни очаква среща с прекрасна дама - Кристин Калоянова.
Тя вече 10 години помага на хората, които водят заседнал начин на живот, подложени са на стрес, да възвърнат своята подвижност, да подобрят самочувствието и увереността си, да живеят без болка. На нейната лекция ще разберем как да раздвижваме правилно тялото си бързо, дори и на работното място. Ще научим повече за системата, която прилага в работата си.
Желанието на Кристин да бъде полезна на хората определя професионалният й път, който започва от Медицински Колеж в гр. Варна, преминава през Медицински Университет в гр. Варна и завършва магистратура по „Рехабилитация, морелечение, СПА и уелнес” и по „Здравен Мениджмънт”.
 Кристин Калоянова е изградила 3-степенна система за дълготрайно справяне с болките в тялото, базирана на източна и западна медицина. Системата е предвидена да се справя както с външните, така и с вътрешните негативни фактори. Тя включва диагностика и лечение, поддръжка и превенция и подход за изграждане на здравословни навици. Още след първата терапия хората усещат облекчение на болките в тялото. Намаляват нивата на стрес, постигат по – добра подвижност на тялото, имат по – добър сън и повишават жизнената си енергия.

​Индивидуалният подход, който използва в работата си, отличава Кристин от останалите терапевти. Холистичната система за лечение, която прилага, третира симптомите и обръща внимание на причините за възникването им. Самата тя споделя: „превенцията е най – доброто лекарство и лечението чрез движение са ключа към вечната младост, която е пряко свързана с физическото и психическото здраве на човека”. Контакти:
Адрес: гр.Варна ул."Бели лилии" № 22
Имейл адрес: kristinkaloyanova@gmail.com
Уеб сайт: https://kristin-therapy.com/
ФБ: https://m.facebook.com/Kristin-Kaloyanova-Physiotherapist-1850008455017405/
 


Величка Стоилова - консултант за здрава кожа към Skeyndor Bulgaria – гр. Варна
 


На пролетният ритрийт на Дамски Бизнес Клуб BMLady Марина Стоилова заедно с Величка Стоилова от гр. Варна ще ни потопят в света на красотата. Ще ни разкрият лайв хакове, свързани с грижа за кожата, бърз и ефектен грим, какви са подходящите козметични продукти за всеки тип кожа, как да поддържаме козметиката си и още много много изненади.
Ще бъде магично, красиво, блестящо!
Марина Стоилова от гр. Варна  успешно развива бизнеса си в две направления - в сферата на модата и в сферата на красотата. Марина е make-up артист, която с работата си радва всяка една жена.  Високият  професионализъм я прави предпочитана за сватбен, ежедневен, вечерен грим. 
Величка Стоилова от гр. Варна е представител на испанската марка козметика - Skeyndor. 
Величка открива истинската си страст именно в сферата на красотата и комуникацията с клиенти.
Тя става и консултант по красота и здраве на кожата - консултира козметици и спа терапевти относно новите продукти и тенденции на пазара, новите решения, които Skeyndor предлага, за да могат те от своя страна да предложат по-висококачествени и ефективни услуги на своите клиенти и винаги да са в крак с новите тенденции.
Skeyndor е марка висок клас испанска професионална козметика, която е създадена като семейна компания през 1966 г. Марката става синоним на високо качество, иновация и най-нови технологии не само в Испания, където през последните няколко години държи първо място по продажби, но и в света.
Skeyndor предлага широка гама продукти за грижа за кожата, включително хидратиращи процедури и продукти, антиейдж грижа, грижа за тялото и спа продукти, продукти за защита от слънце и грижа за кожата след излагане на слънце, грим с грижа за кожата, въпреки че основната концентрация е върху продуктите против стареене. 


Контакти:
гр. София - 0884/ 971 597
гр. Варна - 0878/ 971 808
гр. Пловдив - 0878/ 971 039
Email: skeyndorbulgaria@gmail.com
Уеб сайт: https://tradingbulg.com/
Инстаграм: https://www.instagram.com/skeyndorbulgaria/
ФБ: Skeyndor Bulgaria  

 


 Марина Стоилова - Професионален гримьор

Всяка една жена има едно желание - да изглежда безупречно, да има перфектна кожа, коса и грим, подчертаващ красотата й. Разбира се, всичко това не бива да й отнема повече от..10 минути дневно.

Скъпи Дами, имаме страхотна новина за вас! Как? Ще разберете като заповядате на пролетният ритрийт на БМLady!  Какво още ви очаква? Ще научите лесни и бързи техники, с които гримът ви да е безупречен през целият ден.  Ще разберете какви грижи да полагате за своята кожа, какви козметични продукти са подходящи за вас.  Как да се грижите за четките си за грим, за да ви служат по-дълго.  Каква козметика е подходяща за вашата кожа.
Събитието наближава, побързайте да запазите своето място.
Заповядайте! Очакваме Ви!Марина Стоилова успешно развива бизнеса си в сферата на безупречния професионален грим. Отличната й работа я прави много търсен гримьор за абитуриентски балове, сватби, официални събития, а също и за ежедневен грим.
 Освен че е изключителен професионалист, Марина е много позитивна и усмихната, затова и клиентките й я предпочитат за най-важните си моменти.
Работи с голямо желание и страст и чака с нетърпение да отмине извънредното положение, за да се срещне отново с дамите, които разчитат на нея за безупречния си външен вид. А дотогава тя непрекъснато следи най-новите тенденции и практики от света на професионалния грим.


Контакти:
Адрес: гр.Варна ул.Дебър №27 А
Тел.за връзка: 0886/868 144
Имейл адрес: maristoilova.ms@gmail.com
ФБ: https://www.facebook.com/MaryStoilova/Звездна вечер в комплекс Therma ECO Village

Ще ни забавлява музикалния гост Теди Генев - актьор, композитор, текстописец и изпълнител. 
Заповядайте!
Очакваме ви!
Обадете се на телефон 0895776100
и лично -Майя Атанасова ще ви разкаже и ще ви запише за нашият пролетен ритрийт 
Запишете се и на нашата форма тук  Бъди наш гост