За всички дами, управляващи своите бизнеси, това е и Вашият клуб.

Създател на BMLady

Кой стои зад BMLady?

Създател, организатор и управляващ проекта е дама с дългогодишен опит в маркетинга и всичко свързано с необятния бизнес свят.
Тя е част от акционерите във фирма с много голям опит в изработката на уеб сайтове, създаване на портали, работещи по обществени поръчки, изработване на софтуерни програми.
Фирмата работи с клиенти в цял свят - Великобритания, Испания, Германия, Русия, Гърция, Израел, САЩ, Нова Зеландия, Чехия, Франция и много други.
 
Идеята и реализацията на проекта за всички дами, управляващи своите бизнеси, стартира началото си от град Варна и ще продължи да се разраства в клубове в цялата страна.
​Имаме амбицията клубът да се разрасне извън пределите на страната и в проекта да се включат всички български дами, които управляват бизнесите си и/или живеят в различни точки по света. 
Лично от създателката на "Дамски клуб БиЕмЛейди“ 
Здравейте,
 
Казвам се Майя Атанасова и съм тук, за да Ви подкрепя и вдъхновя да погледнете на себе си като на личност и като на човек, който може да постигне амбициите си.
В същото време мога да Ви помогна да рекламирате бизнеса си или с помощта на полезните информации в нашите интересни теми тук да Ви насърча да промените нещо в ежедневието си.
 
Реших да създам "Дамски клуб BMLady“, защото открих страстта си да споделям в разговори моите вдъхновения и най-вече да пиша за тях.
Стремя се да показвам своя стил и почерк, да изразявам себе си, а в същото време и да насърчавам всички около мен да го правят и да се чувстват освободени и вдъхновени.

Смятам, че ние, жените, оглеждайки себе си, можем да се видим като уникални, изградени, самоуверени, желани и хармонични личности. И затова съм тук – заедно да постигнем всичко това, за да харесате своето успешно Аз.
По образование съм икономист, но както често се случва, призванието не съвпада с образованието. Така стана и при мен.

Променях се, развивах се и вървях целенасочено към нещото, което съм аз самата – да помагам, да изслушвам, да насърчавам, да давам адекватни съвети, да събирам хора по общи интереси.
 
Така създадох този мой свят - свят, който все повече се разраства, става успешен и в който искам и Вие да присъствате.
Признавам си, че никак не ми беше лесно да канализирам енергията си в нещо толкова мащабно и отговорно, защото съм като ураган от емоции, като необятно море с неговите приливи и отливи.

В мен постоянно бушуват като буря в морето моите мечти и надежди, цели и желания, щастие и разочарования, падания и ставания.

Най-важното обаче е, че винаги съм сигурна, че ще се справя и че при мен няма невъзможни неща.
Обединих всички тези мои емоции със знанията, бизнес уменията, лидерските качества, маркетинговите стратегии и всичко останало, с което съм се сблъсквала до момента през годините.
Така сътворих моето място.

Моето място, което ще споделя с най-добрите, най-качествените, най-интелигентните и най-упорити дами, за да се превърне в нашето място.
 
Искам заедно с Вас, с Вашите и моите приятелки да създадем нашето кътче, нашия клуб, където ще получим разбиране, помощ, щастие, почивка и подкрепа!
Това е клуб с най-добрите, най-успешните жени и ако Вие четете това сега,
значи сте една от избраните измежду всички.
Една от успешните бизнесдами в България."ДАМСКИ КЛУБ BMLADY"