Превенция! С йонизатора за вода на Enagic можете да произведете различни видове вода, включително алкална, кисела и неутрална вода.

ЗДРАВИ И КРАСИВИ

Как дамски клуб BMLady  ще помогне на жените като пият канген вода?
Дамският клуб BMLady може да помогне на жените като пият канген вода, като предоставя информация и подкрепа за промяната на начина на живот в екологично по-чиста и здравословна посока.

Консумирането на качествена вода е важен елемент за здравословния начин на живот, особено за жените, които имат специфични нужди и изисквания в различните етапи на живота си.

Канген водата може да има положителен ефект върху здравето на жените, като помага за подобряване на имунната система, поддържане на здравето на кожата и косата, подпомагане на проблеми с храносмилането и други.

В рамките на Дамския клуб жените могат да обменят идеи и опит, да получат съвети от други жени, които вече пият канген вода, и да получат информация от специалисти в областта на здравословния начин на живот.

Това може да помогне на жените да се чувстват по-сигурни и мотивирани да продължат да пият канген вода и да правят други промени в живота си.

Освен това, дамският клуб може да бъде място за общуване и изграждане на нови приятелства, което може да допринесе за подобряване на менталното здраве и благополучието на жените.
Ако желаете да получите повече информация за Канген водата и ползите от нея, можете да се свържете с нас на следния имейл адрес info@bmlady.bg . Нашите специалисти ще бъдат на разположение да ви предоставят всички нужни отговори на въпросите ви и да ви разкажат за това как Канген водата може да ви помогне да подобрите здравето си. Благодарим ви за интереса към Канген водата!
Уважаеми,

Искаме да ви поканим в офиса на нашия Дамски клуб BMLADY за да ви представим Канген водата - уред за вода, който е сертифициран за медицински цели и може да помогне да подобрите здравето си.

Ние сме убедени, че Канген водата може да ви предложи множество ползи, като подобряване на хидратацията на тялото, укрепване на имунната система, намаляване на оксидативния стрес и много други.

Ще имате възможност да опитате Канген водата и да научите повече за това как този уред може да ви помогне да постигнете по-добро здраве и благосъстояние.
Ще се радваме да отговорим на въпросите ви и да ви дадем информация за нашите продукти.

Ако сте заинтересовани да дойдете, моля свържете се с нас на телефонния номер 0895776100 или имейл адреса на клуба info@bmlady.bg за да уточним подробностите и да го планираме за удобно за вас време.

Благодарим ви и с нетърпение очакваме да ви посрещнем в офиса на нашия Дамски клуб!
Канген водата може да бъде полезна за екологично насочен начин на живот. Тя може да ви помогне да ограничите консумацията на бутилкова вода и да намалите отпадъците от пластмаса, които се генерират от опаковките на бутилковата вода.

Като се използва канген вода за приготвяне на храна и напитки, можете да намалите консумацията на енергия и да избегнете излишния разход на вода. Канген водата може да бъде използвана и за почистване на дома, като се намалява използването на химикали и се предотвратява замърсяването на околната среда.

С йонизатора за вода на Enagic можете да произведете различни видове вода, включително алкална, кисела и неутрална вода. Това ви позволява да използвате канген вода за различни цели, като например пиене, приготвяне на храна, почистване и дори козметични нужди.

С използването на канген вода можете да намалите своя отпечатък върху околната среда и да живеете по-здравословен начин на живот.Regenerate response
Качеството на водата, която пием, е от голямо значение за нашето здраве и благополучие. Вода е основният компонент на тялото ни и играе важна роля в редица функции в организма, включително регулирането на температурата, изхвърлянето на отпадъци и поддържането на електролитния баланс.

Канген вода е известна със своите благоприятни ефекти върху здравето, включително подобряване на хидратацията, енергийно ниво и имунната функция, както и подпомагане на изчистването на тялото от токсини. Освен това, като електрически проводник, Канген водата може да зареди нашите енергийни центрове и да помогне за подобряване на енергийното ни ниво.

Като цяло, правилното хранене, пиенето на достатъчно количество чиста вода и приемането на необходимите хранителни вещества са важни за нашето здраве и благополучие. Комбинацията от здравословен начин на живот и използване на Канген вода може да бъде отличен начин да се постигне тази цел.

Какво знаем за канген водата ?
Канген водата е вода, която произвежда йонизирана вода чрез електролиза. Този процес на електролиза преминава през апарат, който се нарича йонизатор на вода. Канген водата е по-здравословна и по-чиста вода, която може да помогне за подобряване на здравето чрез намаляване на киселинността в тялото и подпомагане на хидратацията на клетките.
Канген водата има много положителни ефекти за здравето, като подобряване на храносмилателната система, увеличаване на енергията и имунната функция, намаляване на болестите, свързани с главата, и намаляване на възпалението в тялото.
Също така е важно да се отбележи, че качеството на канген водата може да варира в зависимост от начина на производство и настройките на йонизатора на вода.
Ползите от канген водата ?
Ето някои от посочените ползи, които се свързват с канген водата:
1.     Подобряване на хидратацията: канген водата може да помогне да се хидратират по-добре, тъй като тя има по-високо ниво на алкалност, което може да помогне за балансиране на киселинността в тялото.
2.     Подобряване на имунната функция: канген водата помага за подобряване на имунната функция чрез намаляване на окислителните стреси в тялото.
3.     Намаляване на възпаленията: Известно е, че високите нива на киселинност в тялото са свързани със запалителни процеси. По тази причина, се твърди че канген водата може да помогне за намаляване на запалителните процеси в тялото.
4.     Подобряване на храносмилателната система: канген водата  може да помогне за подобряване на храносмилателната система чрез намаляване на киселинността в стомаха.
Въпреки това, е важно да се отбележи, че много от тези твърдения не са научно доказани и че качеството на канген водата може да варира в зависимост от начина на производство и настройките на йонизатора на вода. 
В рамките на дамския клуб жените могат да обменят идеи и опит, да получат съвети от други жени, които вече пият канген вода, и да получат информация от специалисти в областта на здравословния начин на живот.

​Това може да помогне на жените да се чувстват по-сигурни и мотивирани да продължат да пият канген вода и да правят други промени в живота си.
Готвене с Канген вода

Научете се как да използвате Канген вода във всички ваши рецепти, като просто заместите чешмяната вода с някоя от трите вида Канген вода за готвене.
Дезинфектант за ръце с Канген вода

Опасностите от употребата на триклозан са добре известни и документирани. Ограничете досега си с този вреден химикал, като си направите лесно ваш собствен дезинфектант за ръце с Канген вода.
Мощен препарат против петна

Петна се появяват. Но със Силната Канген вода ще ги накарате да изчезнат без да използвате агресивни препарати.
К8 (Канген 8) е най-силният йонизатор на Enagic - включващ 8 титанови плочи с покритие от платина за подобрена йонизация на водата и повишен потенциал за производство на антиоксиданти.

Можете да се насладите на тази машина за Канген вода във всяка страна, благодарение на нейното световно захранване с много напрежения и възможност за взаимозаменяем щепсел (продава се отделно). Ако търсите мощна и универсална машина с много удобни за потребителя и енергоспестяващи автоматизирани функции, К8 е точно за вас.
​По-висока антиоксидантна силаК8 е мощен производител на антиоксиданти! Йонизаторът за вода K8 генерира непрекъснат поток от 5 универсални вида вода, за да отговори на всички ваши разнообразни нужди: Силна Канген вода, Канген вода®, Неутрална вода, Бюти вода и Силна киселинна вода.
Подобряване на храносмилателната система: канген водата  може да помогне за подобряване на храносмилателната система чрез намаляване на киселинността в стомаха.
Въпреки това, е важно да се отбележи, че много от тези твърдения не са научно доказани и че качеството на канген водата може да варира в зависимост от начина на производство и настройките на йонизатора на вода. 
Как вашата чешмяна вода става Канген вода