Арттерапия за членовете на клуба, организирана от Антоанета Славова

Все повече се убеждаваме в професионализма, креативността и отзивчивостта на членовете на „Дамски бизнес клуб BMLady"!

На 01.03.2021 г. нашата прекрасна Антоанета Славова от Хановер, Германия, която е член на клуба, организира и подари на останалите дами от клуба специална креативна вечер с арттерапия!

Антоанета Славова е психоаналитичен арттерапевт и социален психолог и има собствен арттерапевтичен център за емоционално здраве в Хановер. Тя работи със създаден от нея и сертифициран метод за арттерапия, включващ специални карти bildASet.

На креативната вечер за членовете на клуба Антоанета ни запозна с метода си, разказа за себе си и дейността си и помогна на дамите, които се включиха в сесията, да отключат въображението си, скритите си таланти, а също и много емоции.


Сесията беше изключително вдъхновяваща! Всички рисувахме и изразявахме емоциите си чрез творчество, а Антоанета ни помагаше и напътстваше в разкриването на всички чувства и усещания, които напираха да излязат.
Някои дами дори споделиха, че тази среща ги е вдъхновила за нови бизнес начинания, а други – че арттерапията ги е предизвикала да се замислят повече над себе си и околните.

И както казва самата Антоанета: „Когато творим-рисуваме е подсъзнателен процес и тогава и подсъзнанието ни говори чрез картината.“