„Бизнес вечеря“ на „Дамски бизнес клуб BMLady“ на 28.01.2021

Онлайн срещата „Бизнес вечеря“ на „Дамски бизнес клуб BMLady“ ще се проведе на 28.01.2021 г. oт 19.00 ч. от вашето любимо и удобно място.

Ето и какво сме ви подготвили:
  • Официално представяне на член от клуба;
  • Представяне на всички членове в "Дамски бизнес клуб BMLADY";
  • Възможност за гости с предварителна регистрация;
  • Цели, идеи, задачи на клуба и др.
Своята основна презентация ще направи нашият член Стефка Василева - управител и собственик на счетоводна къща "Акаунтинг-С София" ЕООД – гр. София. Тя ще представи дейността на фирмата и ще обясни по-подробно с какво се занимава и какво я отличава.

Всеки член, присъстващ на срещата, ще има възможност да се представи накратко. Ще се запознаем и с гостите, които се включат на интересната ни онлайн „Бизнес вечеря“.

Тъй като клубът ни непрекъснато се развива, ще обявим и какви са новостите около дейността ни, както и реализирането на някои идеи.

Онлайн срещите имат своето предимство – дамите от всички градове, които също членуват в клуба, ще могат да се включват по-често, да се запознаят с останалите, да си поговорят с тях и да изградят стабилни професионални и приятелски връзки.

Ако искате и Вие да участвате в зареждащите онлайн срещи на „Дамски бизнес клуб BMLady“, първо трябва да попълните формуляра за членство:
https://bit.ly/ЗаBMLADY
https://bmlady.bg/включи-се-в-клуба.html

Повече за събитието можете да прочетете ТУК

Информация за Стефка Василева можете да научите от страницата ѝ: 
Accounting-S Sofia Ltd.