Божидара Мавродиева представи Алианс Брокер в Дамски клуб BMLADY

Божидара Мавродиева - управител на застрахователен брокер „Алианс Брокер“ ООД – гр. Варна, вчера направи презентация на своя бизнес по време на онлайн срещата „Бизнес закуска“. Тя представи по-основно един много полезен продукт - Международна здравна застраховка Лечение без граници.

Божидара първо представи накратко какви услуги и продукти предлага "Алианс Брокер“, а след това с интересна презентация наблегна на международната здравна застраховка Лечение без граници.

Тя ни запозна с това кои са Best Doctors, какво покрива застраховката като заболявания и като разходи, кой може да ползва услугите. Разказа също за застрахователните претенции и какви са стъпките. Получихме много полезна информация и от нейния професионален опит с различни случаи.

Дамите от клуба проявиха голям интерес към продукта и задаваха своите въпроси, на които Божидара подробно отговори. А част от дамите директно заявиха, че ще се възползват от тази услуга и ще се свържат с Божидара след срещата.

Ако искате да разбере повече за Международна здравна застраховка Лечение без граници или за някоя друга застраховка, можете да се свържете с Божидара Мавродиева тук:
https://aliansbroker.com/
Алианс Брокер Alians Broker

А ако желаете и Вие да разкажете за себе си и бизнеса си, първо се включете в Дамски бизнес клуб BMLady като попълните формуляра:
https://bmlady.eu/registration/