Борислава Киркова представи интригуващо Алфа Груп България в клуб BMLADY

Борислава Киркова – регионален директор на Алфа Груп България, направи в „Дамски бизнес клуб BMLady“ много интересна и различна презентация на Алфа Групата и по-конкретно на "peer-to-peer" формата.

По време на онлайн срещата „Бизнес вечеря“ на 28.04.2021 г., тя представи темата: "Какво представляват "peer-to-peer" бордовете?" с подзаглавие: "Как Алфа Групата помага на собственици и управители на малки и средни бизнеси в България да удвоят стойността на бизнесите си в рамките на 2 години".

Борислава обясни какво представлява Алфа Групата, кога е създадена, откога е в България и колко активни борда има в света. Най-интересното за дамите на срещата беше какви са основните цели на Алфа Групата, с какво помага на малките и средните бизнеси и какво получават участниците.

Новото и много интересното в презентацията на Борислава беше и това, че тя беше поканила две гостенки на срещата, които всъщност са собственици и управители на бизнеси и участват в Алфа Групата. Двете дами – Радостина Изова и Магдалена Маркова – емоционално споделиха своя личен опит и постиженията си благодарение на Алфа Групата. Техните истории внесоха цвят и личен момент в чудесната презентация на Борислава и помогнаха на дамите от „Дамски бизнес клуб BMLady“ да се запознаят с ползите и атмосферата в Алфа Групата.

Част от членовете на клуба ни изявиха желание да се свържат с Борислава след срещата за повече информация и бъдещи партньорства.

Ако искате да разбере повече за Алфа Груп България, можете да се свържете с Борислава Киркова тук:
https://tagbg.org/
The Alpha Group Bulgaria 

А ако желаете и Вие да разкажете за себе си и бизнеса си или да присъствате като специален гост на някоя от онлайн срещите ни, първо се включете в „Дамски бизнес клуб BMLady“ като попълните формуляра:
https://bmlady.eu/registration/