Борислава Киркова ще представи Алфа Груп България в клуб BMLADY - 28.04.2021

По време на онлайн срещата „Бизнес вечеря“ на „Дамски бизнес клуб BMLady“ на 28.04.2021 г., сряда, от 19:00 ч., Борислава Киркова - регионален директор на Алфа Груп България - ще ни информира по темата: "Какво представляват "peer-to-peer" бордовете?"

Борислава Киркова ще разкаже подробно как Алфа Групата помага на собственици и управители на малки и средни бизнеси в България да удвоят стойността на бизнесите си в рамките на 2 години.

Членовете и гостите на клуба ще получат полезна информация за Алфа Групата, ще могат да зададат своите въпроси и да получат отговорите, които ги вълнуват.

Повече за Алфа Груп България:
Алфа Груп България е част от международната The Alpha Group International, която помага и подкрепя собственици и управители на малки и средни бизнеси да планират стратегически и разрастват компаниите си.
Peer-to-peer групите (групи от равноправни участници) са групи за споделяне на опит, знания, умения и успешни практики, за да растат другите бизнеси в групата, заедно с разрастването на собствения бизнес.

С Алфа Групата получавате сигурна и доверена среда от равноправни членове без пряка конкуренция. Така ще можете да се съсредоточите върху цялостната стратегия, да придобиете нови умения за креативно решаване на проблеми, да не сте вече сами пред предизвикателствата, да имате нов борд от съветници, приятели и ментори, които да Ви държат отчетни. Алфа Групата ви дава възможност да се възползвате от опита на други собственици на бизнес като вас, които вече са срещали подобни предизвикателства.

Ако искате да разберете повече за Алфа Групата или за „Дамски бизнес клуб BMLADY“, да станете член на клуба, да си партнирате с други бизнеси, да намирате приятелства и подкрепа, сега е моментът!

Запишете се тук, ние ще се свържем с вас и ще ви изпратим линк за срещата:
https://bmlady.eu/registration/

За връзка с Алфа Груп България и Борислава Киркова:
https://tagbg.org/
The Alpha Group Bulgaria