„Всяка жена е съвършен кръг.Тя носи в себе си силата да създава, да изгражда и да преобразява.“ Даян Маричайлд

​Наблюдавам интересен феномен. Изглежда, че навсякъде пo света все повече жени разкриват тайнaта нa щастието и успеха в личния и професионалния си живот. Сякаш съществуват скрит подземен свят със силни и успели дами, които са разбили някакъв магически код: те мислят позитивно, подкрепят се взаимно и наистина вярват, че могат да имат всичко – вие също можете.
Нека за миг да бъдем реалисти. Бизнес се управлява трудно. Да, наели сте най-добрите консултанти, прочели сте всичко възможно за маркетинга, гледали сте безброй уебинари, но нищо няма да се промени, докато не смените начина си на мислене.
Докато не повярвате, че вие можете и ще успеете, докато не изкорените негативните мисли, не се научите да казвате „не“ на нещата, които ви вредят и докато не се обградите с позитивни и вдъхновяващи жени, следващи своя път с отдаденост.
Щом жените заговорят открито за себе си пред други жени, се създава една особена динамика.Това се случва когато свалим маските, спрем да говорим глупости и наистина започнем да се подкрепяме. Когато престанем да се преструваме, че всичко е идеално и разкрием всички онези хаотични и прекрасни неща, които носим в себе си и в работата си и които така ужасно си приличат. Когато говорим за страховете, грешките и провали те си. И най-вече когато споделяме празниците, победите и успешните си ходове.
Твърде много жени живеят потопени в негативни мисли, а поведението им е лишено от сила и вдъхновение. На тях им липсва подкрепа, любов и напътствията, които са така необходими за изграждането на личен живот и кариера, изпълнени със смисъл и увереност.Тези жени се нуждаят от общуване с други жени, които преследват мечтите си, сами градят живота си,, гледат света през скъпите очила  Dior и са здраво стъпили на земята с обувките си Cristian Louboutin.
За съжаление, подобна среда се открива трудно.
Не е тайна, че жените имат лоша слава на клюкарки и злобарки. Виждала съм всичко това, дори съм участвала в него(тук съм напълно откровена). Бях момиче, което обичаше да обсъжда другите и самата аз ставах обект на клюки. И знаели какво? И в двата случая усещането е гадно.
Защо тогава жените продължават да попадат в капана на завистта, негативизма, злобата и непрекъснатите сравнения? Защо не са открили колко прекрасен би бил животът, ако спрем да се хулим и започнем да се окуражаваме взаимно? Не съм сигурна в отговора, но ще ви кажа едно: животът от другата страна е прекрасен.