Голям интерес към основната презентация на адв. д-р Гергана Върбанова

На онлайн срещата ни „Бизнес закуска“, която се проведе на 22.01.2021 г., своята основна презентация пред членовете и гостите на „Дамски бизнес клуб BMLady“ направи адвокат д-р Гергана Върбанова. Темата на презентацията беше: „Правен режим на електронните документи – материалноправни и процесуалноправни аспекти“.
 
Адв. д-р Гергана Върбанова има и издадена книга „Правен режим на електронните документи“ и има огромен професионален интерес по темата.
 
Тя представи разликите между хартиените писмени документи и електронните документи, обясни за електронните подписи и даде интересна и ценна информация, както за счетоводителите в клуба, така и за всички останали членове.
 
Темата на адв. д-р Гергана Върбанова предизвика голям интерес сред дамите, те имаха много въпроси и искаха да научат повече подробности за електронните документи и подписи.
 
Основните презентации на членовете на клуба винаги са интересни и предизвикват голям интерес сред дамите. Затова очакваме с голямо нетърпение и основната презентация на нашия член Стефка Василева на онлайн срещата ни „Бизнес вечеря“ тази вечер от 19:00 ч.
 
Повече за събитието вижте тук:
https://www.facebook.com/events/441795340197230
 
Ако желаете да научите повече за дейността на клуба и срещите, може да се свърже с нас като попълните формуляра за членство:
https://bit.ly/ЗаBMLADY
https://bmlady.bg/включи-се-в-клуба.html