Дами от клуб BMLady СПЕЧЕЛИХА Национални награди за мода, стил и бизнес за 2021 г.

Бизнеси от Варна, София и Бургас, които членуват в „Дамски бизнес клуб BMLady“, СПЕЧЕЛИХА В РАЗЛИЧНИ КАТЕГОРИИ в тазгодишните Национални награди за мода, стил и бизнес за 2021год:

Клуб BMLady се включва това лято с много силно участие и в големите събития в гр. Варна, организирани от дизайнера Красимир Недялков - единственият български дизайнер, подгрявал ревюто на Пако Рабан в Зала 1 на НДК в София!

На първото събитие на Национални награди за мода,стил,шоубизнес снощи на 02.06.2021 г., сряда, от 19:00 ч. в Moonlight Bar & Restaurant. участие взеха дами-членове на клуб BMLady, НАГРАДЕНИ В РАЗЛИЧНИ КАТЕГОРИИ СА:
  • Мария Тодорова - козметик-ламимейкър, основател на студио Lashes Room - гр. Бургас;
  • Даниела Милева – собственик на студио за красота „Импулс“ – гр. Варна;
  • Ива Павлова - собственик и управител на списание "Български предприемач" – гр. София;
  • Таня Пейчинова - участва в категория Инфлуенсър - гр. Варна;
  • Сияна Младенова - собственик на 3 SmartyKids центъра във Варна, като за първи път се връчва награда в категорията неформално образование. 
ЧЕСТИТО!!!

Дамски бизнес клуб BMLady подкрепя своите дами и го показва и доказва постоянно, заедно бяхме вчера, заедно ще сме и днес на 03.06.21г.

Тази вечер, на 03.06.21г., продължаваме, като участие ще вземе „Дамски клуб BMLADY-Майя Атанасова” НОМИНИРАН В КАТЕГОРИЯ – БИЗНЕС КЛУБ НА ГОДИНАТА 2021год.
Награди за мода, стил, бизнес-Варна!