"Дамски бизнес клуб BMLady" стана на 1 година

"Дамски бизнес клуб BMLady" отпразнува своя 1-ви рожден ден!

Съобразявайки се с условията в страната, членовете на "Дамски бизнес клуб BMLady“ успяха да се съберат в гр. Варна!

На 1-вия рожден ден на клуба присъстваха дами не само от гр. Варна, но и от гр. София и гр. Бургас.

За 1 година клубът се развива с бързи темпове - вече има над 40 дами с бизнеси от цяла България и чужбина. Много от тях са от Варна, София, Бургас, Пловдив и други градове.

В „Дамски бизнес клуб BMLady“ се събират над 20 различни бизнеса.

За нас не е важна цифрата, няма да наблягаме на това колко са спечелили членовете, влизайки в клуба и колко е спечелил самият клуб.

За нас, дамите в Клуб BMLADY, е важно друго, по-ценно, а именно - човешките взаимоотношения, всеотдайността, приятелството и подкрепата, която всяка една от нас получава. Влизайки в Клуб BMLADY, влизате не просто в клуб, а в семейство от амбициозни, креативни, борбени жени. Заедно сме по-силни и общността ни от силни работещи дами нараства и то бързо.
​Затова не всеки може да влезе в клуба, има правила, има критерии, има условия и да - има и такси, но членската такса е почти символична на база на това, което получавате.

И аз, Майя Атанасова, като основател на „Дамски бизнес клуб BMLady“, с радост ви споделям, че мечтите се сбъдват, когато човек много силно иска нещо, рискува и направи невъзможното то да стане.

Благодаря на всички дами в Клуб BMLady, които ми се довериха и повярваха в мен - ЗАЕДНО СМЕ! Заедно стигнахме до тук и заедно ще продължим да се развиваме! Духайки свещичката, си пожелах нещо, което ще споделя на следващия рожден ден на клуба, а дотогава може да следите как се развиваме. А на най-добрите, най-амбициозни и креативни дами мога да кажа да дойдат при нас и няма да съжаляват. Аз продължавам да дерзая безспирно.

Центрове на BMLADY вече са гр. Варна, гр. София, гр. Бургас, гр. Пловдив. 

Честит ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, мили дами, вече сме на 1 година! Една трудна година, в която ние бяхме заедно и се подкрепяхме. 

Продължаваме смело напред с „Дамски бизнес клуб BMLady“.

Рожденият ден на Клуб BMlady се състоя със съдействието, помощта и съвместната работа на: 
Hotel Classic Varna
Ресторант-пицария "Модена" - кетъринг
Alessa - тоалет на Майя Атанасова
Perfect Moments Photography - фотограф