„Дамски клуб BMLady“ е създаден специално за жени, които имат собствен бизнес.

„Дамски клуб BMLady“ е предпочитаният клуб за бизнесдами в България!

„Дамски клуб BMLady“ е предпочитаният клуб за бизнесдами в България! 
Той е създаден специално за жени, които имат собствен бизнес. Това е един голям проект за бизнесдами от и в България, който успешно се реализира и набира все повече популярност.​
"Дамски бизнес клуб BMLady“ не е поредният дамски бизнес клуб, той е кауза, резултат е от упорит труд и е създаден с мисъл за помощ и подкрепа на жените, които вече са навлезли или искат да се впуснат в суровия бизнес свят.
Ние събираме на едно място бизнесите на българските жени, защото женската енергия е мощна и важна движеща сила, която може да постигне всичко.

Заедно можем повече като си помагаме и се подкрепяме взаимно.
 „Дамски бизнес клуб BMLady“ обединява дами с високи бизнес стандарти и практики, които са готови да споделят знанието и опита си; дами, които искат да бъдат ментори и да развият женското предприемачество.
Предлагаме споделяне на важните неща, които сме научили в бизнеса, както и на работещите и успешни практики, които да се прилагат. 
Участие могат да вземат дами, собственици на бизнес, както и такива, които взимат решения в корпоративния свят.
Ако искате да станете част от нещо голямо и влиятелно и да се възползвате от неизчерпаем източник на идеи, помощ, подкрепа и действащи решения, станете част от "Дамски клуб BMLady“.​
ФОРМУЛЯР ЗА КЛУБ BMLADY