Даниела Цолова разкри какво е ТЕС по време на „Бизнес вечеря“-та на 31.03.2021

Даниела Цолова от холистичен център "СайЕнерджи" в гр. Пловдив представи темата „Техника за емоционална свобода (ТЕС)“ по време на онлайн срещата ни „Бизнес вечеря“ на 31.03.2021 г.

Чрез много интересна презентация тя разказа накратко какво е ТЕС, обясни как функционира, демонстрира как се прави, а дамите, които присъстваха на срещата, следяха с интерес и демонстрацията, и презентацията.

Даниела разкри за какво може да ни е полезна ТЕС и ни даде много ценна информация за това как ТЕС може да се приложи при деца и да е в помощ и на самите родители.

Част от дамите потвърдиха ефикасността на ТЕС, а други зададоха своите въпроси към Даниела. Това доведе до заключението, че е необходимо да направим отделна среща, в която Даниела да разкаже повече за ТЕС и да покаже по-подробно как се прилага.

Ако искате да разберете повече за ТЕС и за начина на работа на нашия член Даниела Цолова, посетете нейния уеб сайт и фейсбук страницата ѝ:
http://syenergy-ts.com/
syEnergy

А също и информацията за нея в сайта на клуба:
https://bmlady.bg/дами-в-бизнеса/даниела-цолова.html

А ако желаете и Вие да разкажете за себе си и бизнеса си, първо се включете в „Дамски бизнес клуб BMLady“ като попълните формуляра:
https://bmlady.eu/registration/