Две важни теми ще представим на "Бизнес закуска"-та на 17.03.2021

С вълнение очакваме онлайн срещата "Бизнес закуска" на „Дамски клуб BMLady“ от 08:30 ч. в сряда! 

С членовете на клуба ще се информираме с интересни теми и разговори, както и ще има повече възможности за представяне на членовете на клуба и гостите на срещата.

Голям БОНУС този месец - две невероятни дами ще се представят и ще ни заинтригуват с много интересни теми.
Очакваме и специални гости.

Първата дама, която ще представи своята тема, е Катя Петрова. Тъй като всеки един бизнес е в фейсбук пространството искаме да сме подготвени, нашият член Катя Петрова – собственик на дигитална агенция Coonecto Digital Marketing Agency - PPC, Social Media, Digital Strategy – гр. Бургас ще говори по темата и ще ни посъветва  - "Как да не ни блокира Facebook".

За да разберете какво е да си специален гост на срещите на „Дамски бизнес клуб BMLADY", може да позвъните на тел.: 0895 77 61 00.
Втората дама, която ще представи своята много полезна тема, е д-р Мария Дамянова от Дюселдорф, Германия! Тя ще говори по темата: „Превантивни мерки за преодоляване на злокачествени туморни заболявания“.

Д-р Мария Дамянова е лекар, сертифициран специалист по Хранителна терапия при ракови заболявания, Комплементарна онкология, Интегративна медицина, Mind-Body-Medicine (Медицина на духа и тялото).

Ако искате и Вие да участвате в зареждащите онлайн срещи на „Дамски бизнес клуб BMLady“, първо трябва да попълните формуляра за членство:
https://bmlady.eu/registration/