Д-р Галя Манчева направи своята основна презентация на онлайн срещата "Бизнес закуска"

Днес, във виртуална среда, се проведе Онлайн национална бизнес среща на „Дамски бизнес клуб BMLady“ - "Бизнес закуска"! Присъстваха както членове на клуба от София и Варна, така и гости. С радост съобщаваме, че някои от гостите ни вече са членове на дамския ни клуб!
 
Във ведро настроение, с усмивка и професионализъм, всяка дама представи накратко себе си и бизнеса си. Обсъдиха се коледното парти, празничната томбола и бъдещите онлайн срещи.
 
Своята основна презентация с помощта на мултимедия направи д-р Галя Манчева. Тя запозна останалите дами по-подробно как постепенно, с много натрупани знания и личен опит е стартирала своите авторски менторски програми „Вътрешна хармония за работещи майки с д-р Галя Манчева“.
 
Нейните програми помагат на целеустремени дами да постигат успех, докато отглеждат децата си пълноценно, защото съдържат стратегии за управление на времето, енергията и личните финанси.
 
Д-р Манчева даде конкретни и много впечатляващи примери за проблемите, решенията и резултатите при нейна клиентка – за това как е успяла сама да отгледа детето си, да развие изоставените бизнеси, да повиши самооценката си и т.н.
 
Уникалното в програмите за работещи майки е, че освен, че са изградени по собствена методология, те са ориентирани към резултатите. Също така те са подходящи за дами с деца на всякаква възраст.
 
Ако желаете да разберете повече за „Дамски бизнес клуб BMLady“ и да се включите като гост на някои от следващите ни онлайн срещи, първо трябва да попълните формуляра за членство:
https://bit.ly/ЗаBMLADY
https://bmlady.bg/включи-се-в-клуба.html
или да звъннете на тел.: +359 895 77 61 00