Д-р Мария Дамянова представи превенция на злокачествени заболявания по време на "Бизнес закуска"-та на 17.03.2021

Както вече ви споделихме, онлайн срещата ни „Бизнес закуска“ в сряда премина под знака на две много полезни и интересни теми.
 
Д-р Мария Дамянова от Дюселдорф, Германия, която е член на „Дамски бизнес клуб BMLady“, направи презентация по много важната тема: „Превенция на злокачествени заболявания“.
 
Д-р Мария Дамянова е лекар с дългогодишен опит в областта на онкологията и хематологията, сертифициран специалист по Хранителна терапия при злокачествени туморни заболявания, Интегративно лечебно хранене, Комплементарна онкология и Mind-Body-Medicine (Медицина на духа и тялото).
 
Тя разкри кои са предотвратимите рискови фактори за образуване на злокачествени заболявания, разказа какво всъщност са раковите клетки и как една нормална клетка се превръща в ракова.
 
Д-р Дамянова ни запозна с 12 съвета от Европейския кодекс за превенция на рака, но също и представи своите ценни съвети за превантивни мерки, които е изграждала с годините опит, работа и учене.
 
Дамите, които присъстваха на срещата, бяха впечатлени, водиха си записки, искаха повече време за тази много важна тема.дори след това споделиха, че вече започват да влагат в ежедневието си някои от съветите на д-р Дамянова.
 
Повече за д-р Мария Дамянова и нейната дейност можете да научите от сайта ѝ:
https://www.drdamyanova.com/
 
Фейсбук страницата:
Храна за по-добър живот с Д-р Дамянова
 
И в сайта на клуба:
https://bmlady.bg/успешните-българки-по-света/др-мария-дамяновадюселдорф-германия.html