За ползите от лазерната епилация говорихме на Ladies Night на 05.03.2021 г.

Както ви споделихме в края на миналата седмица, нашата петъчна женска вечер протече повече от прекрасно!
 
По време на онлайн срещата ни „Ladies Night – Вечер на шампанското“ на 05.03.2021 г. засегнахме една особено важна и актуална тема за всяка дама – премахването на окосмяването и то с помощта на лазерната епилация. Даниела Милева от Студио за лазерна епилация Impulse ни представи детайлна информация по темата. Разкри ни предимствата на процедурата, развенча митовете около нея и обясни при какви обстоятелства не е препоръчително да се използва.
 
Даниела сподели колко процедури са необходими, за да се постигнат трайни резултати, разкри много тънкости, които се прилагат при лазерната епилация, а също и какъв апарат използват в тяхното студио. В Студио за лазерна епилация Impulse се стремят клиентите да са максимално обгрижвани и да получат качествена услуга, затова си сътрудничат с дерматолози и други медицински лица, които да дадат максимално повече информация за индивидуалния случай на всеки клиент.
 
Даниела даде и важни съвети при извършването на лазерна епилация, както и отбеляза кои са честите грешки, които се допускат преди, по време и след процедурата.
 
Тъй като лятото наближава, дамите от „Дамски бизнес клуб BMLady“ с интерес следяха темата и имаха много въпроси, които успяха да зададат и да получат изчерпателни и полезни отговори както от Даниела Милева, така и от нейната сътрудничка Йорданка Василева.
 
Ако искате да сте доволни, с идеална кожа без излишно окосмяване и да си спестите време от досадни процедури, посетете Студио за лазерна епилация Impulse в град Варна!
 
Повече за лазерната епилация можете да прочетете в уеб сайта на студиото:
 https://www.studio-impulse.com/