Целта е „Дамски бизнес клуб BMLady“ да стане една голяма общност от жени с бизнеси от цяла България и не само.

Клуб BMLady-равносметка за 2020 г.

Казвам се Майя Атанасова и съм създател на „Дамски бизнес клуб BMLady“.

Началото бе поставено на 20.02.2020 г. 
 
Клубът е създаден за работещите жени, за жените с бизнеси, за тези, които са постоянно ангажирани с работата, семейството и домакинството и не им остава време за тях самите. За дамите БиЕмЛейди е, освен мястото да рекламират своя бизнес, но и най-вече мястото, където да намерят партньори, колеги и приятелки и то в подходящи условия – места, удобни и приятни за жените.
 
Както знаем, с много труд всичко се постига, така и започнаха първите разговори и обаждания и първите членства в клуба. 
В клуба влязоха дами, които са със силен характер, които са постигнали много, които са развили бизнесите си, някои от тях търсят приятелства, други искат да разширят бизнеса си, трети да се развиват, четвърти да си намерят подходящия кръг от дами, с които да спечелят нови приятелства. Всичко това вече е факт - то наистина се случва в „Дамски бизнес клуб BMLady“.
 
Официално действащ и активен със срещи от месец юли до месец декември 2020 г. дамският ни клуб има вече 30-35 члена – това сa все дами с различни бизнеси от България.
 
Членуват собственици и управляващи счетоводни кантори, адвокат, архитект, коуч, туроператорска агенция, писатели и автори на различни наръчници и книги, предприемачи и лектори, дизайнери на дрехи и имидж консултанти, гримьор, психолози, логопед, бижутер, мениджъри и собственици на заведение и хотели, собственик на салон за красота, масажистка и още много, много преуспяващи дами. Множат се запитванията и пуснатите оферти.
 
Искам да се похваля, че в „Дамски бизнес клуб BMLady“ има дами от Варна, Бургас, София, Пловдив и Хановер-Германия. Желание да се включат в клуба има и от жени и от други градове в България.
 
Целта ми е „Дамски бизнес клуб BMLady“ да стане една голяма общност от жени с бизнеси от цяла България и не само, които да си помагат, да намерят приятелства, партньори, клиенти и всички да се развиваме заедно. Всичко това става с ясна изградена маркетингова система, ясни и точни правила, критерии, на които да отговарят членовете на клуба.
 
Срещите в клуба са ТРИ в месеца: Ladies Night – вечер на шампанското, Бизнес закуска и Бизнес вечеря. Те са физически и онлайн срещи. В момент на пандемия са само онлайн. Физически срещи засега е имало само във Варна, с тенденция такива да има в София, Бургас, Пловдив и Велико Търново.
 
И така, смея да кажа, че за „Дамски бизнес клуб BMLady“ 2020 година беше добра и успешна година, но всичко това го дължа на дамите от Клуб BMLady, защото без тях, без тяхната подкрепа и доверието, което ми гласуваха, нямаше как това да се случи.
 
Кое ме прави силна и ми дава сили да продължа?
Това, че след всяка една среща на клуба аз виждам развитие, виждам, че дамите се разбират, някои от тях вече работят заедно, други са препоръчали някои от клуба, трети са се сприятелили. Те самите споделят, че за тях клубът им е донесъл нещо положително - зависи коя дама какво е очаквала и търсила, надявам се и в бъдеще да продължава клубът да се развива така.
 
С хъса, който имат всички дами в „Дамски бизнес клуб BMLady“, с подкрепата, която си даваме една на друга, и с новите нововъведения и новите програми в клуба, 2021 година се надявам да е по-успешна, да успеем чрез клуба да се съхраним и заедно да преминем трудните моменти от това време.
 
Пожелавам на себе си и семейството ми да сме живи и здрави, на всички мои дами също да са живи, здрави, позитивни и усмихнати, усмивката е важно оръжие срещу това трудно време!
 
Весели празници и весело посрещане на Новата година!
Майя Атанасова
Декември 2020год.