Колко е важно да сте автор на публикации?

Колко е важно да сте автор на публикации?

Колко е важно да сте автор на публикации? 

Замисляли ли сте се някога, че Вие, именно Вие, може да бъдете автор на материали, кратки статии, а защо не и на книги дори?
Като че ли тези дейности ги свързваме предимно с хора, които принадлежат към професии като журналисти, писатели, доктори на науките или модерните напоследък блогъри.
Много от нас имат какво да кажат по своята специалност, но дори и не са се замисляли, че възможността да бъдат публикувани е на тяхно разположение.
Във времената на дигиталните технологии е все по-вероятно и достъпно за повечето от нас да имат свои собствени публикации.  Ето и 3 причини да станете автор на статии:


За да изградите авторитет и да имате правдоподобностМоже да се окаже много успешна и печеливша крачка за кариерата Ви, ако станете автор на публикации във Ваш собствен сайт и като гост автор в други сайтове.

А как по-точно?

Като автор, който с времето ще стане все по-разпознаваем, може да продавате услугите си по-лесно.
Ако все още нямате необходима популярност, нищо не Ви пречи сами да разпространявате публикациите си, да ги раздавате безплатно на конференции или бизнес срещи и да ги ползвате като Ваша бизнес картичка.
 За да достигнете до по-голяма аудитория

По този начин ще може да сте по-убедителни и успешни в това, което правите.
Ако имате много знания, това е чудесно, но ако те не са маркетирани по правилния начин и не достигат до достатъчно голяма аудитория, няма да успеете да разгърнете Вашия потенциал напълно.
В днешно време, при наличието на толкова много дигитални медии, можете най-малкото да пишете в Инстаграм или Фейсбук.
 

За да придобиете нов опит

Писането позволява да излеете мисълта и да структурирате по-добре това, което имате да кажете.
В процеса на писане ще се научите на много нови умения. Ако пък имате шанса да пишете за по-голямо издание, това ще Ви позволи да работите с професионални редактори.
​Това означава, че ще имате възможност да придобиете допълнителни професионални умения, които да добавите към Вашето портфолио от дейности.
 

Е, какво мислите, искате ли да пробвате да станете автор на публикации?
А знаете ли откъде да започнете?

„Дамски бизнес клуб БиЕмЛейди“ Ви дава безценна възможност да публикувате Ваши материали в блога на сайта.
Възползвайте се!

 
Моника Ангелова