Майя Атанасова и „Дамски бизнес клуб BMLady“ с награда от конкурса "МЛАД ПРЕДПРИЕМАЧ И МЕНИДЖЪР 2020"

От Майя Атанасова, собственик и основател на „Дамски бизнес клуб BMLady“:

Привет,
Вчера, на 14 октомври 2020 г., се състоя конкурсът "МЛАД ПРЕДПРИЕМАЧ И МЕНИДЖЪР 2020" под егидата на кмета на град Варна Иван Портних и Асоциация "Да съхраним жената" и аз спечелих трета награда!

С тази награда ми се дава шанс да развия идеята си за „Дамски бизнес клуб BMLady“ и той да стане това, което искаме заедно с вас – членовете на клуба ни.

За мен беше голямо удоволствие да присъствам на това събитие и да разкажа повече за клуба и се надявам той да стане клубът, който обединява дамите с бизнеси в град Варна. Наясно съм, че оттук нататък моята работа и моите задачи ще са повече и по-отговорни и ще дам всичко от себе си. 

Вярвам, че подкрепата и помощта на членовете на клуба е много важна. Ще си помагаме и заедно ще издигнем нашия клуб, така че това да е място, в което заедно ще се развиваме и заедно ще печелим както в бизнесите си, така и в приятелските си отношения и в личностното си развитие.

Тази награда не е лично моя, тя е на целия ни „Дамски бизнес клуб BMLady“ и пожелавам това да е първата награда от много, да вървим заедно и напред!