Начини за реклама на срещите на BMLady - Десислава Василева ни изненада с ваучери

Част от многото неща, които предлага Дамски бизнес клуб BMLady, е възможността да се рекламирате по различен начин.

Можете да представите себе си или Вашата фирма по начин, по който сметнете за добре, за да достигнете до повече хора, да събудите интерес и любопитство.

Няколко дами-членове на клуба по време на срещите на живо в София и Варна се възползваха от това и се получи много добре за всички. Присъстващите разбраха повече за бизнесите им и съответно рекламиращите се дами събудиха интерес, повече въпроси, а впоследствие и бъдещи партньорства или клиенти.

Така дамите от клуба срещат подкрепа, разбиране и могат да си помогнат една на друга. Често на срещите се случва и гостите, които са дошли да разберат повече, да имат възможността да се запознаят с бизнесите лице в лице и да завържат приятелства и партньорства.

Сега ще ви разкажа за Деси Василева - всеки знае за нея - дамата с най-хубавите апартаменти под наем в гр. Варна. Тя използва възможността на двете срещи в градовете Варна и София да раздаде и да предложи специални ваучери на BMLady-жените.
И знаете ли – получи се чудно, защото се появиха много коментари – дами, които вече са посещавали апартаментите на Relaxinvarna -Апартаменти за нощувки във Варна, споделиха за уникалността, за всички екстри, които може да получите с наемането на апартамент, и вярвайте това е така.

Други пък веднага влязоха в сайта и страницата на бранда, за да разгледат какво се предлага и потвърдиха, че се радват за това, че са си намерили своето място и във Варна. А жените от Варна имаха възможността да получат всичко това лично от Деси Василева и споделиха, че ще кажат на своите близки и роднини, които ще посещават морската ни столица.

Разгледайте снимките от срещите ни, а ако искате да станете част от "Дамски бизнес клуб BMLady", първо трябва да попълните формуляра:
https://bmlady.eu/registration/