Начини за реклама на срещите на BMLady - Мариела Тапарова демонстрира енкаустика

Днес ще ви споделя за Мариела Тапарова, нейната дейност – енкаустиката, и представянето ѝ по време на срещата на живо на "Дамски бизнес клуб BMLady" в София на 27.05.2021 г.

Каква по-добра реклама от това да демонстрираш на живо творчеството си?! Презентацията на Мариела протече по много вълнуващ начин. Цялата зала беше украсена от прекрасните ѝ картини и всяка една дама имаше възможността да се докосне до това изкуство.

Мариела демонстрира на живо как се работи и твори с материалите за енкаустика. А след това дамите, които пожелаха лично да опитат да рисуват с ютия и восък, имаха възможността да го направят с нейна помощ.

Резултатът беше повече от чудесен! Много от дамите взеха контактите на галерията - Ателие Галерия Творилница – мястото, където се твори всичко, и ще посетят това приказно място с децата си.

А аз лично мога да кажа, че Мариела е много усмихната, лъчезарна дама, която събужда толкова топлота. Радвам се, че имам много такива дами в Клуб BMLady.

Ако искате да станете част от незабравимите емоции по време на срещите ни, запишете за членство в клуба и ние ще се свържем с Вас:
https://bmlady.eu/registration/