Очаквайте две презентации на дами-членове на срещата на живо на 18.06.2021 г. във Варна

Срещите на живо са не само приятни, но и много зареждащи. Лятото е сезон на емоции и много изяви. С такива може да се похвали и Дамски бизнес клуб BMLady - те стават все повече и все по-разнообразни.

Както знаете, следващата ни среща е в красивия хотел в гр. Варна – Голдън Тюлип – в красива и просторна зала, в която ще прекараме няколко часа на чаша вино и вкусни хапки, на сладки приказки и различни презентации.

Ще разберете повече както за Клуб BMLady, но и за гостите и дамите-членове на клуба. Очакват ви две презентации на две невероятни жени с различни дейности.
  • Маруся Маринова ще направи разширено представяне на тема: „Как да опознаем себе си и да постигнем емоционална свобода чрез тренинг с Biofeedback Mind Reflection GSR?“.
  • Сияна Младенова ще ни разкаже повече за нейната дейност. Сияна Младенова е собственик и управител на три детски образователни центъра Smarty Universe в гр. Варна, ползващи методиките на Smartykids Bulgaria.
За тези от вас, които искат да разберат повече за „Дамски бизнес клуб BMLady“ и повече за всички бизнеси, които са в клуба, може да попълнят формата за регистрация:
https://bmlady.eu/registration/
или да звъннат на телефон: 0895776100