Полезна и вълнуваща онлайн "Вечер на женската красота"

Вчера, на 09.04.2021 г., се състоя онлайн „Ladies Night-Вечер на женската красота“ на „Дамски клуб BMLady“. Както досега, и тази среща беше вълнуваща за всички.

Ето какво сподели Даниела Милева от Студио за лазерна епилация Impulse:

Искам да споделя впечатлението си от поредната ни среща на 9.04.2021г с прекрасните Дами от Дамски бизнес клуб BMLady Преди да започна, бих искала да Благодаря на Майя за тази прекрасна идея - създаването на клуба!
Идеята да събере на едно място едни изключителни дами, които знаят какво искат, устремено следват поставените си цели и си дават стимул една на друга, помагат си взаимно както личностно, така и професионално! Нещо, в което вярвам е, че всеки човек излъчва определена вибрация и усещам, че ние от клуба сме на "една чистота", споделяме и се учим една от друга!

Срещата ни снощи беше поредното доказателство! Прекарах си чудесно, времето ни заедно мина неусетно, а темата беше изключително полезна за всички нас - Здравето и красотата!

Научихме изключително интересни факти :
1. Гримът - "лек" или "по-тежък", той е неизменна част от ежедневието на дамите! Научихме страхотни трикове и техники, с които да бъдем изключително естествени и ненатрапчиви!

2. Миглопластика - По-естествена или по-изразена! Научихме различните видове миглопластика и нещо изключително важно - за какво да внимаваме когато избираме специалиста, който ще ни помогне да придобием един по-изразителен поглед!

3. Фотозащитата - Как да се защитаваме от слънцето! Научихме за Uv - лъчите, които не са никак безобидни, но пък можем да ги превърнем в нещо, от което да извлечем само ползи, чрез добрата фотозащита! Научихме как да изберем правилният SPF крем подходящ за нашата кожа!

Като човек, който се занимава професионално в сферата на красотата, научих нови и интересни неща, които ще ми бъдат полезни както в професионален план, така и в личен!
Очаквам с нетърпение следваща ни среща, на която продължаваме с изключително интересни теми за красотата, здравето и спорта!
Най-доброто вложение е в нас самите!