Строго натурално!

Строго натурално!
За да е полезно и приятно лятото:
„Заземяване“ на негативната енергия
Колкото може по-често събувайте обувките и ходете боси. Така ще намалите излишъка от статично електричество в тялото си, който сериозно затруднява работата на имунната система. А най-добре се излегнете на тревата и почувствайте как целият ви негативизъм „попива“ в земята. 

Веселата градинарка
Защо не пробвате тази година да се научите да садите салати? Подробно сме описали как се прави това на стр. 68–69. „Чопленето“ на земята е гарантиран начин да избягате от градските проблеми. То е вид медитация. Кара ви да усетите живота издълбоко и да му се зарадвате истински.

Прегръщам те, дърво
Най-щедрите донори на енергия са дъбът, брезата, ябълката, върбата и трепетликата. При дъба отидете, когато ви предстои взимане на важно решение, защото той прояснява ума. Брезата ще ви умиротвори и тонизира. Най-много енергия ще ви даде между 5.00 и 9.00 ч. сутринта. А жените трябва да прегръщат по-често акация, защото тя „налива“ женската сила. Според преданието, ако я помолите да ви дари с дете, тя ще го направи

Памук, лен и коприна
Това са подходящите за носене материи в горещините. Дрехи от леки, дишащи тъкани можете да обличате както за работа, така и по официални поводи. Ярките модерни цветове и принтове за сезона ще направят така, че самата Вие да изглеждате като цвете.

​Пикник с… почистване
Пикникът е класика в жанра „почивка сред природата“. Особено ако го организирате в приятна компания. Жар, шашлици, бански, слънце, трева и… пикантни сосове за месото. Всичко това е чудесно и вкусно! Но не забравяйте да почистите след себе си – нека поляната си остане девствено чиста след вас.
Списание "Бела"