Февруарската ни „Бизнес закуска“ премина в интригуващи теми

Днешната ни онлайн среща „Бизнес закуска“ премина чудесно в присъствието на прекрасните дами - членове и гости на „Дамски бизнес клуб BMLady“!
 
Присъстваха гости от Мездра и Варна. Те, както и членовете на клуба, се представиха накратко и разказаха увлекателно за своите бизнеси. Имаше интригуващи въпроси към някои от дамите, а те разказаха по-подробно за себе си и дейностите си.
 
Своята основна презентация направи личният коуч Маруся Маринова на тема: „Невролингвистичен коучинг за личностна промяна!“. Тя представи накратко себе си и това, че е създала своя уникална система за лична трансформация, което всъщност я отличава от останалите коучъри. Трите стълба в нейната система са методи, които взаимно се допълват и спомагат за изграждане на личността във всички сфери на живота. Маруся Маринова ни припомни, че промяната се осъществява първо в нашия ум, а после и в живота ни.
 
Ако искате да разберете повече за „Дамски бизнес клуб BMLady“ и да се включите в някои от следващите ни онлайн срещи, първо трябва да попълните формуляра:
https://bmlady.eu/registration/
https://bmlady.eu