Ценна информация за здравето и самочувствието на жените на снощната онлайн среща

Ако трябва да опишем снощната ни онлайн среща с една-единствена дума, то тя ще бъде: ценна! Ценна, защото на първо място, всяка дама в „Дамски бизнес клуб BMLady" е уникална и допринася за прекрасната атмосфера на срещите и в клуба като цяло. Ценна, защото и презентациите, които чухме и видяхме снощи, съдържаха наистина важна и полезна информация за здравето и самочувствието на жените.

Д-р Мария Дамянова от Германия ни запозна с темата: „Rainbow Diet: хранете се с цветовете на дъгата!“. Тя разказа как е стигнала до този тип хранене, което всъщност си е начин на живот. Обясни ни кой цвят за какво отговаря и как влияе на здравословното ни състояние.

Д-р Дамянова ни даде примери от нейната практика и най-ценното – съвети как да се храним и живеем здравословно и какви превантивни мерки да предприемем, за да се предпазим от злокачествени заболявания.

Въпросите към нея бяха много и дамите на срещата заявиха, че поднесената информация е много интересна и с радост биха се запознали подробно с храненето в цветовете на дъгата.

Още една дама от Германия и член на клуба ни - Полина Христова, ни запозна с нейния бизнес - тя е консултант по козметика в Орифлейм България с титла директор. Полина ни запозна с това каква компания е Орифлейм и каква разнообразна гама от продукти предлага, насочени към грижа за кожата. Тя разказа и каква система от стъпки за грижа за лицето има компанията.

Третата дама, която също имаше интересна презентация, беше Таня Стоянова. Тя ни представи компанията Тианде и уникалните продукти, които предлага. Таня разказа как и къде се произвеждат продуктите, а също и че компанията разполага както с козметика за всички видове кожа и всяка възраст, така и с чайове, хранителни добавки и др.

Ако трябва да добавим още думи, които да опишат миналата „Вечер на здравословното хранене“, то ще са: полезна, интересна, вдъхновяваща, уютна!

Ако искате да усетите уникалната атмосфера на срещите в „Дамски бизнес клуб BMLady", първо се запишете във формуляра ни за членство и ние ще се свържем с Вас:
https://bmlady.eu/registration/