Чудесен отзив за онлайн срещата ни "Вечер на здравословното хранене"

Онлайн срещата ни "Вечер на здравословното хранене" на 07.05.2021 г. продължава да събира позитивни коментари от дамите, които присъстваха на нея. Днес ще ви представим какво написа една дама, която отскоро членува в „Дамски бизнес клуб BMLady“, но взима дейно участие – Веселина Пажева - собственик на счетоводна кантора "БИЗНЕС КАПИТАЛ" ЕООД – гр. Варна:
 
„Здравейте момичета,
 
Имам честта отскоро да членувам в клуб BMLady и ще споделя моите впечатления от онлайн срещата, провела се на 07.05.2021 г. - "Вечер на здравословното хранене".
 
Първата среща с д-р Мария Дамянова, която говори за храненето с цветовете на дъгата, беше много вълнуваща и зареждаща, с което много ме докосна. Напълно споделям, че "Храната е информация за тялото, а цветовете са вдъхновение за душата". Гордея се, че чрез BMLady имам възможността да се срещна с такива хора като д-р Мария Дамянова, да се запозная с нейната методика и със сигурност ще стана неин последовател. Впечатли ме, че тя се занимава не само с лекуване на болестта, а с превенция за предотвратяване на болестта, което според мен е ключов фактор за здравето на една нация.
 
Няма жена, която да не се грижи за себе си и своя външен вид и Поли Христова, като консултант на козметика Орифлейм, ни припомни важните стъпки за почистване на лицето, които, аз да си призная, не ги спазвам! Научих за новите им козметични серии, което предизвика моето любопитство и интерес да ги ползвам скоро време.
 
Таня Стоянова ни представи продуктите на TianDe, с които досега не бях се срещала. Имат богат асортимент, в който съм сигурна, че ще открия нещо лично за мен!
 
Независимо, че срещата е в края на работния ден и края на работната седмица, мина много зареждащо и неусетно. Когато човек е положително настроен към околните, винаги намира начин да ги докосне и заинтригува. Вярвам, че всяка следваща среща ще носи този заряд и енергия, затова я очаквам с нетърпение!!!
 
Усмихнат ден!
 
Поздрави,
Веселина“

Повече за Веселина Пажева и нейната дейност можете да научите тук:
https://www.businesscapital.bg/
Бизнес Капитал ЕООД
https://bmlady.bg/дами-в-бизнеса/веселина-пажева.html