BMLADY-ВЕЧЕР НА ЗДРАВОСЛОВНОТО ХРАНЕНЕ – 07.05.2021

Продължаваме със специалните ни, по-разчупени и много успешни онлайн срещи „Ladies Night“. През месец май тази среща ще се проведе на 07.05.2021 г., петък, от 19:00 ч. и ще бъде под надслов: „Вечер на здравословното хранене“.

След великденските празници с богатите трапези определено ще имаме нужда от мотивация и проверена информация за полезни и диетични храни, режими и добри практики. 

Нашият член д-р Мария Дамянова от Германия е подготвила чудесна тема за здравословното хранене – „Rainbow Diet: хранете се с цветовете на дъгата!“. С интересни коментари ще се включат и още дами от „Дамски бизнес клуб BMLady“, които имат какво да кажат по темата.

Какво да очаквате на срещата?
  • Ще акцентираме само на дамите от клуба, ще разискваме многото аспекти на здравословното хранене и петъчно ще разпуснем;
  • Присъствие на специални гости на "Дамски бизнес клуб BMLADY";
  • Интригуващите ни рубрики;
  • Обсъждане на цели, идеи, задачи на клуба и членовете и други теми, които имаме желание да разискваме.

Онлайн срещите имат своето предимство – дамите от всички градове, които също членуват в клуба, както и тези от чужбина, ще могат да се включват по-често, да се запознаят с останалите, да си поговорят с тях и да изградят стабилни професионални и приятелски връзки.

За да разберете какво е да си специален гост на срещите на „Дамски бизнес клуб BMLADY", може да позвъните на тел.: 0895 77 61 00.

Ако искате и Вие да участвате в някоя от следващите зареждащи онлайн срещи на „Дамски бизнес клуб BMLady“, първо трябва да попълните формуляра за членство:
https://bmlady.eu/registration/