Bmlady-Вечер на красотата и здравословното хранене на 09.04.2021

Онлайн срещата Ladies Night на „Дамски бизнес клуб BMLady“, която ще се проведе на 09.04.2021 г., петък, от 19:00 ч., ще бъде под надслов: „Вечер на красотата и здравословното хранене“!

По време на срещата дамите ще споделят как поддържат своята красота и какви хранителни режими спазват, а специалистите в „Дамски бизнес клуб BMLady“ ще дадат ценни съвети и препоръки за членовете на клуба.

Всички дами, които членуват в клуба, ще могат да присъстват на срещата от своето любимо и удобно място.

Какво да очаквате на срещата?
  • Ще акцентираме само на дамите от клуба, ще разискваме интересните теми за красотата и здравословното хранене и петъчно ще разпуснем;
  • Присъствие на специални гости на "Дамски бизнес клуб BMLADY";
  • Интригуващите ни рубрики;
  • Обсъждане на цели, идеи, задачи на клуба и членовете и други теми, които имаме желание да разискаме.
Онлайн срещите имат своето предимство – дамите от всички градове, които също членуват в клуба, както и тези от чужбина, ще могат да се включват по-често, да се запознаят с останалите, да си поговорят с тях и да изградят стабилни професионални и приятелски връзки.

За да разберете какво е да си специален гост на срещите на „Дамски бизнес клуб BMLADY", може да позвъните на тел.: 0895 77 61 00.

Ако искате и Вие да участвате в някоя от следващите зареждащи онлайн срещи на „Дамски бизнес клуб BMLady“, първо трябва да попълните формуляра за членство:
https://bmlady.eu/registration/