Ladies Night на Дамски клуб BMLADY на 05.03.21

Онлайн срещата Ladies Night на „Дамски бизнес клуб BMLady“ ще се проведе на 05.03.2021 г. от 19.00 ч. от Вашето любимо и удобно място!

На срещата очаквайте:
  • Ще акцентираме само на дамите от клуба и ще разискваме интересни теми, които ни вълнуват и с които петъчно ще разпуснем;
  • Присъствие на специални гости на "Дамски бизнес клуб BMLADY";
  • Новата ни рубрика;
  • Обсъждане на цели, идеи, задачи на клуба и членовете и др.

С членовете на клуба ще разпуснем петъчно с интересни теми и разговори, както и повече възможности за представяне с новите ни рубрики. Очакваме и специални гости.

Тъй като лятото наближава и искаме да сме подготвени, нашият член Даниела Милева от Студио за лазерна епилация Impulse ще ни разкаже повече за лазерната епилация и нейните предимства.

Онлайн срещите имат своето предимство – дамите от всички градове, които също членуват в клуба, ще могат да се включват по-често, да се запознаят с останалите, да си поговорят с тях и да изградят стабилни професионални и приятелски връзки.

За да разберете какво е да си специален гост на срещите на „Дамски бизнес клуб BMLADY", може да позвъните на тел.: 0895 77 61 00.

Ако искате и Вие да участвате в някои от следващите зареждащи онлайн срещи на „Дамски бизнес клуб BMLady“, първо трябва да попълните формуляра за членство:
https://bmlady.eu/registration/
https://bmlady.eu