Образователни и кариерни консултанти и обучители

ОБРАЗОВАНИЕ И КАРИЕРА

ТИ МОЖЕШ ЛИ ?
Стартирахме през 2013-та година, за да подкрепяме деца и младежи да развиват уменията и личните си качества.
Вярваме в силата на неформалното образование за надграждане на умения, разгръщане на потенциала и постигане на личните цели.
Реализирахме 23 проекта, участваха 805 младежи, достигнахме до 18 страни​​!
Може следващият да си ТИ!


Брага, Португалия - 6 месечен обмен
Skills, Training, Activities, Resources - STAR
1 октомври 2020 - 31 март 2021 (включително дните за път)
Брага, Португалия

ЗА КАКВО Е ПРОЕКТЪТ вижте повече в сайта на https://canyou.info/

Шест чудесни месеца в слънчева Португалия с начало 1 октомври. 
Дейностите ще се осъществят в Брага и ще бъдат фокусирани върху неформални методи на образование , работа върху вълнуващи проекти, свързани с околната среда и образователни активности с чудесни дечица със специални нужди. 
За допълнителни информация и за кандидатстване последвайте линка отдолу.
За въпроси, пишете или се обадете. 
https://canyou.info/актуално/брага-португалия-6-месечен-обмен.html 
Only for Bulgarians
София, България - Еразъм+ тренинг
Промяна в образователните дейности с цел креативност и удовлетвореност (TEACH) 
29.08 - 06.09.2020 (включително дните за път)
София, България

ЗА КАКВО Е ПРОЕКТЪТ вижте повече в сайта на https://canyou.info/ ?

Тренингът се фокусира върху създаването на среда на доверие, при която участниците могат да поемат рискове, излизат извън занота си на комфорт и да обменят конструктивна обратна връзка. ръзка.

"Дамски клуб BMLady" ви представя единствената консултантска фирма, отличена на европейско ниво с наградата на Euro Guidance за успешни практики в кариерното информиране,
ориентиране и консултиране (2014 г.)

Vision for Education!

Щастливи сме да споделим, че нашият дамски клуб работи заедно и успешно си съдейства с професионалистите от консултантската фирма Vision for Education.
Ето и повече за нашите партньори:
Vision for Education са образователни, кариерни консултанти и обучители, които се стремят да предлагат на учениците си само най-добрите образователни институции и да ги подготвят за прием в топ колежи, университети и институти в чужбина. 
Те подготвят ученици и студенти за следване и работа в чужбина като подхождат индивидуално към всеки ученик и се стремят българските ученици да работят и учат в най-престижните университети и фирми в чужбина.

Използват различни инструменти за помощ и подкрепа на учениците си като им предоставят материали, информация и знания от първа ръка за преживяването, което им предстои.
Екипът на Vision for Education се сътои от млади и енергични хора, натрупали образователен и трудов опит в чужбина, добре запознати с особеностите в различните страни – безценен източник на информация и утвърден експерт в подготовката на успешни кандидатури.
Сертифицирани консултанти за образование във Великобритания към Британския съвет. 

Фирмата прилага коучинг като от 2015 г. екипът им е сертифициран от Международната Коучинг Федерация (International Coaching Federation – ICF) в САЩ.

​Дамите, които членуват в "Дамски клуб БиЕмЛейди", както и техните семейства и близки, ще могат да се възползват от всички услуги на Vision for Education с ОТСТЪПКА!