Vision for Education ви подкрепя във всяка ваша стъпка към успеха!

ЕКИП - Vision for Education

Екипът на Vision for Education се състои от млади и енергични хора, натрупали образователен и трудов опит в чужбина, добре запознати с особеностите в различните страни – безценен източник на информация и утвърден експерт в подготовката на успешни кандидатури.  Те ще ви разкажат повече за обществото, условията и това, което ви предстои като част от успешното ви следване в чужбина.  

От 2015 г. екипът е сертифициран от Международната Коучинг Федерация (International Coaching Federation – ICF) в САЩ.
Vision for Education е единствената консултантска фирма, отличена на европейско ниво с наградата на Euro Guidance за успешни практики в кариерното информиране, ориентиране и консултиране (2014 г.).
Екипът е сертифициран и обучен от Британския съвет във Великобритания и има сертификат за консултант "Образование във Великобритания" (Education UK). Също така носи името Агент на ICEF, което е символ за висок стандарт на професионализъм в образователната индустрия, като агентите преминават редовни детайлни проверки на качеството на услугите, които предлагат. 
- Искате ли да се ориентирате какво обучение или образование е най-подходящо за Вас според Вашите интереси, способности, приоритети и желания?


- Искате ли да получите повече информация за възможностите за обучение в чужбина?


- Знаете ли как да изберете своя университет в чужбина?


- Искате ли да проверите как бихте се справили на изпит за IELTS, TOEFL, CAE?


- Знаете ли как да напишете перфектното мотивационно писмо за кандидатстване в чужд университет?


- Искате ли да се запознаете с възможностите за получаване на стипендии и заеми за висше образование във Великобритания?


Екипът на Vision for Education ще отговори на всичките ви въпроси и заедно ще можете да потърсите правилния път към успеха за ВАС!

Фирмата има изградени перфектни отношения с най-добрите университети и институции във Великобритания и Нидерландия – не само на професионално, но и на лично ниво, което позволява да се гарантира качеството на предлаганите услуги, както и своевременна и коректна информация. 

Консултантите са на разположение в skype, facebook, e-mail – предлагат услугите си и дистанционно, спестявайки на учениците си време и усилия.

Съдействат през целия процес на кандидатстване – комуникация с институциите, обработка и окомплектоване на документи, кандидатстване за заеми и финансова помощ, организиране на пътуването, търсене на квартира.

Екипът поддържа добри контакти с минали и настоящи ученици от различни университети по света – винаги разполагат с най-актуалната информация и съответно предоставят първокачествени консултантски услуги.