АРТИСТИК е хип-хоп танцова школа от Варна

АРТИСТИК хип-хоп танцова школа от ВарнаАРТИСТИК е хип-хоп танцова школа от Варна, основана преди четири години.
На най-модерните течения в танците се учат деца и младежи на възраст от 4 до 23 години. За кратката си история “АРТИСТИКС” има зад гърба си два спектакъла, награда от българската асоциация на работодателите в областта на културата “БАРОК”, както и множество първи места от български и чуждестранни състезания.

Залата има две локации - на центъра на града - булевард “Цар Освободител” 88, и в квартал Аспарухово в читалище “Просвета”.

Ръководителят на школата е Румяна Михова. 
Тя се занимава с танци от 13 години и се е обучавала от чуждестранни хореографи, работили за Дженифър Лопез, Джъстин Бийбър и други.

ARTISTIX е група, където ще намерите приемане, разбиране и лично отношение. Гмурнете се с нас в завладяващият свят на танците.

Контакти:
* Официален сайт -  https://artistixcrew.com/
* Линк към Фейсбук страница - https://www.facebook.com/Artistix.crew
* Линк към инстаграм профил - https://www.instagram.com/artistixcrew
* YouTube профил -  https://bit.ly/3KLJ8cm


90s Hip Hop
Van Gogh
"Всички видове любов!” 
Интерактивен хип-хоп танцов спектакъл
АРТИСТИК хип-хоп танцова школа
Румяна Михова - професионален треньорЗдравейте, родена съм на 18 Декември 1990 година и живея и се развивам във Варна. Занимавам се с хип-хоп танци от 2007 година, а през 2018 създадох и собствена танцова школа "Artistix". В момента, паралелно с хип-хоп, усилено се занимавам и с хаус танци.

В танцовото си обучение съм преминала през 2 години класически балет, завършила съм хореографска академия при Георги Енчев - Goosh, посещавала съм класове от Lando Wilkins, Kyle Hanagami, Brian Friedman, Keone и Mari Madrid, Shawn Evaristo и др., които са работили за артисти като Jennifer Lopez, Ariana Grande, Blackpink и други.


В България съм работила за звезди като Михаела Филева, Ангел Ковачев, Диона и други. Участвала съм в постановки на Варненска Опера, спектакли на местно и регионално ниво. Хореографирала съм тематични спектакли, представяни на местно ниво. С отбора ми сме участвали два пъти в телевизионното шоу "България Търси Талант" като и двата пъти достигнахме до полуфинал. Още мои снимки, видеа на мои хореографии или просто мен докато танцувам може да видите по-долу или на линковете на социалните ми мрежи.