Архитектурно студио Лагис ЕООД и архитект Искра Николаева!

Архитектурно студио Лагис ЕООД

Архитектурно студио Лагис ЕООД и архитект Искра Николаева!

„Дамски клуб БиЕмЛейди“ с гордост Ви представя една успяла жена, една бизнесдама с изключително отговорна професия и огромен опит в областта на архитектурата. Тя не само е член на клуба, но е и един от основните ни партньори, с които успешно и ползотворно си сътрудничим. Щастливи сме да Ви запознаем с архитект Искра Николаева!
 
Арх. Искра Николаева е един от основателите на архитектурно студио „Лагис“ ЕООД в град Варна, което повече от 16 години доказва професионализма си в проектирането на еднофамилни къщи, многофамилни жилищни сгради, хотели и обществени сгради.
Част от услугите, които предлага архитектурно студио „Лагис“ ЕООД, и в частност арх. Искра Николаева, включват архитектурни консултации и проектантски услуги, а именно: комплексно проучване и проектиране на еднофамилни къщи, жилищни сгради, хотели, административни сгради, офиси, големи комплекси и други. На нея и студио ѝ може да се доверите за архитектурно проектиране, което включва: изготвяне на идеен проект, на технически проект, авторски надзор и техническа координация на проекта.
Арх. Искра Николаева е изключително търсен специалист за консултации в архитектурното и градоустройствено проектиране, като извършва комплексни услуги и консултации в съответствие с действащото в страната ни законодателство.
 
Тя не е обикновена бизнесдама с отговорна професия. Тя съчетава в себе си успешните страни на това да бъде архитект, съпруга, майка, приятелка, бизнес партньор – или просто казано – истинска жена. Тя е успешна, креативна, отговорна. На нея можете да разчитате за професионални архитектурни консултации и проектантски услуги, но също така и да поговорите приятелски и да се мотивирате от нейната креативност. Проектирала е многобройни жилищни, производствени, обслужващи и административни сгради, но в човешки план е проектирала най-важното – изградила се е като успешна личност и е създала прекрасно семейство.
 
Щастливи сме, че арх. Искра Николаева избра да бъде част от  нашите редици и заедно да продължим да развиваме и подобряваме дейността и опита на бизнесдамите в България!

УСЛУГИ, ПРЕДЛАГАНИ ОТ ЛАГИС ЕООД
  • Педлага комплексни услуги и консултации в областта на архитектурата, проектирането, в съответствие с действащото в страната ни законодателство. 
  • Помагаме да узнаете и да разберете предварително дали дадена земя, парцел, е подходящ за сградата, която желаете да построите.
  • Можем да ви консултираме и какви документи ще ви трябват, за да започнете строежа.
  • Фирма Лагис ЕООД извършва проучване и проектиране на технико - икономически показатели за даден имот. 
  • Предлагаме архитектурно проектиране като изготвяме идеен проект, изготвяме технически проект, авторски надзор и техническа координация на проекта.


  • Специализирани сме в градоустройствено проектиране в изработването на  концепции и схеми за пространствено развитие и устройствени планове в съответствие с действащата нормативна уредба 
  • Изготвяме ПУП-ПЗ, ПУП-ПРЗ, ПУП-РУП, урегулиране на неурегулирани имоти, промяна предназначението на имот.

"ДАМСКИ КЛУБ BMLADY"