Хотел Бургас

Хотел Бургас


  Дамски бизнес клуб BMLady - Бургас се развива във времето и вече има много партньори с които работи, и се радва, че към отбора се присъедини и хотел  Бургас.

Хотел Бургас е 4 звезден хотел, разположен в центъра на град Бургас на минути от централния плаж. Ние сме най-добрият хотел в град Бургас за категорията и предлагаме ненадминато качество на услуги и комфорт за гостите. Имаме напълно оборудвана конферентна зала Бургас на първи етаж в Хотел Бургас. Конферентната зала е с капацитет 50 човека тип киносалон, напълно озвучена с микрофон и проектор. Казино на партера. 

Хотел Бургас e луксозен хотел намиращ се близо до Пристанище Бургас и централна ЖП гара. Сградата е едно бижу на архитектурата, състоящо се от 28 двойни стаи, 4 луксозни апартамента, конферентна зала, лоби бар и ресторант.
Хотел Бургас предлага отлични условия както за бизнес срещи, така и за лятна почивка на море.

Благодарение на своето местоположение в тих район с множеството търговски обекти около него и модерното оборудване, Хотел Бургас е сред най-добрите бизнес хотели в Бургас и България. Конферентната зала е идеална за бизнес мероприятия в Бургас, както и презентация на продукти и услуги. 

La Perle Noire - ресторантът на хотел БУРГАС е изискано заведение с кухня и винена листа за ценители.
Кетъринг La Perle Noire, Хотел "Бургас" е най-добрият партньор за организирането на Вашето фирмено събитие или частно парти!

Контакти: 
Контакти:
5 Han Krum str. Burgas, Bulgaria
Телефон за връзка: +359 878 72 66 66 +359 56 81 66 66
Имейл адрес: info@hotelburgas.com
Уеб сайт: www.hotelburgas.com


Ресторант
Ресторант
Конферентна зала 
Настаняване