„ Дамски бизнес клуб BMLady “ Варна си партнира успешно с хотел „ Амирал “ в гр. Варна

Хотел Амирал„ Дамски бизнес клуб BMLady “ Варна си партнира успешно с хотел „ Амирал “ в гр. Варна, като провежда там част от своите сутрешни и  вечерни срещи- „ Бизнес закуска “ и „ Бизнес вечеря “.Хотел  Амирал  в гр.Варна
Хотел Амирал е сред най-добрите четири звездни градски бизнес хотели на Морската столица. Подходящ както за бизнес пътувания, така и за отдих и ваканция през всички сезони на годината. Намира се на главен булевард в най-тихия и спокоен квартал на гр. Варна- жк Чайка, в непосредствена близост до Морската градина и Делфинариума.

Хотелът работи целогодишно и е идеалното решение за отдих, развлечения и бизнес срещи. Първокласната закуска се сервира на блок маса в ресторанта, която ежедневно предлага на гостите богато изобилие от пресни продукти и истинско италианско еспресо.

Хотелът разполага и с напълно реновиран конферентен център, който се състои от 4 зали, зона за кафе паузи с тераса. За допълнително удобство на своите гости, хотелът разполага и с паркинг за автомобили.

Хотел Амирал отваря врати през 2003г. Първоначално е част от познатия по това време местен бранд City Planet хотели и носи името City Planet Park, а през 2007 година преминава към най-голямата хотелска верига Бест Уестърн (Best Western) и  дълго време е познат като Best Western Pаrk Hotel. 

Хотелът започва да живее нов живот през септември 2019, когато след 10 месечен основен ремонт, отваря врати с напълно реновирана база, ново име и идентичност. Името Амирал е френското звучене на  думата „ адмирал“ . Точно като адмиралите от флота, величествената сграда с форма на кораб носи с гордост своето име и пази духа на морето.Контакти:
Адрес: ж.к. Чайка 190, 9005 ж.к. Чайка, Варна
Телефон за връзка: 052 389 789
Уеб сайт: www.myamiralhotel.com

​Хотелът разполага с 44 напълно реновирани стаи, от които 4 еднинични, 19 стандартни, 12 супериони, 5 луксозни стаи, 3 апартамента и 1 луксозно студио.

Обзавеждането и интериорът са в изчистен скандинавски стил, а усещането на уют и спокойствие е в основата на цялостната концепция.
РЕСТОРАНТ
ЗАЛА КОНФЕРЕНТНА
ГАЛА ВЕЧЕРИ