PM Dance Studio

PM Dance Studio


PM Dance Studio е школата за съвременни танци: контепорари, лирикъл, модърн, джаз, акробатика и класически балет. С тренировките по акробатика се занимава Едуард Радев, шампион по спорна гимнастика и успешен треньор, а с класическия балет: Светлана Тоншева, прима балерина от Русия, педагог и постановчик в момента в Държавна Опера Варна.

PM Dance Studio започва своето съществуване през 2014 година, като от начало стартира като дует. Същата година школата участва в България търси талант, където Поли и Младен стигат до полуфиналите. През 2019 година януари започва работа с деца. Само след два месеца PM Dance Studio се явява на две състезания, на които постигна чудесни резултати и се нареди до най-добрите в страната.

В момента в школата има повече от 40 деца от 4 до 16 годишна възраст. Всички са амбициозни, работливи и обичат да танцуват. С много упоритост успяваме винаги да се представим достойно и се връщаме от състезания с много награди. От последното получихме Гран при за най-добър състав на целия конкурс. Купите в залата се трупат, медалите за солистките също нарастват, но постиженията се виждат най-добре на сцената.

В нашата школа желанието и упоритостта са най – важните качества, всичко друго се постига.

Обстановката е приятелска, защото всички са си много близки, но има и сериозна дисциплина, особено преди състезание или спектакъл.
Контакти: 
ФБ страница: https://www.facebook.com/dance.studio.pm
PM Dance Studio 
PM Dance Studio 
PM Dance Studio 
PM Dance Studio 


​Полина Борисова

Ръководител и хореограф е Полина Борисова, с опит в областта на балета над 15 години.
Занимавала се е също с акробатика, шампион на България в женска тройка.

В балета има множество 1-ви места на международни конкурси, медали и на държавни фестивали.
Стипендии за обучение в Италия. Покани за жури и преподавател в Румъния и Италия.

През Ноември 2021 участва в спектакъл на Държавна Опера Варна със собствена хореография и постави солово изпълнение на солистка от Операта.