ТАЛАНТЛИВИТЕ ДЕЦА НА BMLADY

ТАЛАНТЛИВИТЕ ДЕЦА НА BMLADY


BMLady подкрепя талантливите деца“ - това е новата инициатива на Дамски бизнес клуб BMLady!
 
С тази инициатива искаме да дадем възможност за изява и нашата подкрепа на децата с таланти.
 
Как Дамски бизнес клуб BMLady подкрепя децата с таланти?
Нашата подкрепа може да се осъществи по различни начини, като например предоставяне на поле за изява, място където децата да покажат своите таланти, участия на събития, организирани от или със съдействието на клуба и др.
 
Кой може да вземе участие в инициативата?
Участие може да вземе всяко талантливо дете до 18 години, което може да пее, свири, танцува, твори или има други умения, които желае да развива и да представи пред по-голяма аудитория.
 
Как се кандидатства за включване в инициативата?
Необходимо е детето или негов родител/настойник да попълни анкетата и от екипа на Дамски бизнес клуб BMLady ще се свържем с кандидата писмено или по телефон.

BMLady подкрепя талантливите деца - ЗАПИШИ СЕ ТУК 

Яна Бостанджиева
Първата участничка в най-новата инициатива на Дамски бизнес клуб BMLady - „BMLady подкрепя талантливите деца“, е Яна Бостанджиева!
 
Яна показа своя талант на срещата на клуба на 17.09.2021 г. като пя и впечатли всички присъстващи дами.
 
Тя е на 17 години, ученичка в IV-та езикова гимназия в гр. Варна с испански език. Влюбена в музиката, от четиригодишна посещава студио за детски изпълнители.
 


Участва в записи на дискове с песни на "Студио Да".
През 2012 г. записва песента "Мишчици", през 2015 г. - "Дом на радост", през 2019 г. на концерта си в Радио Варна представя песента си "Feel the music".
 
Яна е участвала и печелила престижни конкурси за детски изпълнители в България, Унгария, Румъния, Сърбия, Босна и Херцеговина.