Красимира Кондова

Красимира Кондова - гр. Мюнхен, Германия

Красимира Кондова - хипнотерапевт: ментален и емоционален терапевт, който използва хипноза –
​гр. Мюнхен, Германия

Интересът към "Дамски бизнес клуб BMLady" става все по-голям от успешните бизнесдами от Германия.
 
Сега ще ви запознаем с една дама, която чрез хипноза помага на бизнес собственици да преодолеят вътрешните си спирачки и да постигнат желания бизнес растеж. Нейното мото е: „Подсъзнанието може всичко. Програмирай своето за бизнес успех.“
 
Представяме ви Красимира Кондова (Мира) от Мюнхен, Германия, която е хипнотерапевт: ментален и емоционален терапевт, който използва хипноза.
 
Красимира Кондова (Мира) помага на бизнес собственици, които не са удовлетворени от резултатите си, да преодолеят самосъмненията, страховете или липсата на яснота и да се движат към целите си леко, осъзнато и успешно.
 
В работата си действа в тази посока - откриване и преодоляване на неработещи мисловни модели; кодиране на нови положителни вътрешни убеждения на подсъзнателно ниво.
 
Благодарение на това нейните клиенти успяват да: сключват повече и по-добри сделки; достигат до повече клиенти по-бързо и по-ефективно; увеличат продуктивността и печалбите си; подобрят лидерските и комуникативните си умения; преодолеят бърнаут и кризисни моменти.
 
„Аз вярвам, че проблемът на всеки бизнес е неговият собственик, което престава да бъде проблем, когато работим върху себе си. Защото промяната на вътрешните убеждения неминуемо води до промяна на външните резултати.“ - Красимира Кондова - хипнотерапевт
 
Уеб сайт: https://themindpower.eu/
ФБ: KrasimiraKondova
ФБ група: Подсъзнателно програмиране за бизнес успех