Лилия Оверманн

Лилия Оверманн - гр. Мюнстер, Германия

Лилия Оверманн -
собственик на L.OVErmann, холистичен ментор и коуч за жени, енергиен терапевт и невролингвист -
​гр. Мюнстер, Германия
 
Дамите, които се развиват в чужбина, се увеличават в нашия “Дамски бизнес клуб BMLady”! Щастливи сме, че към нас се присъедини една дама, която споделя знанията и опита си с жените, за да бъдат доволни, преуспяващи и вътрешно свободни! Тя работи с жени и от България, и от Германия.
 
Представяме ви Лилия Оверманн - собственик на L.OVErmann, холистичен ментор и коуч за жени, енергиен терапевт и невролингвист!
 
Лилия Оверманн е бакалавър педагог, магистър на хуманитарните науки, Ассеss Bars енергиен терапевт, медиен-тренер, невролингвист и др. От Пловдив е, но живее и развива дейността си в Мюнстер, Германия.
 
Мисията ѝ като холистичен ментор е да подкрепя жената в собствения ѝ път, да ѝ напомня наистина коя е и какви морални, индивидуални и характерни ресурси тя притежава и че единственото богатство, което има и което никога не губи ценността си, напротив дори се потенцира - е самата тя.
 
За тази цел призванието на Лилия е да бъде Queenscoach и да създаде едно кралство от кралици, които живеят собствения си живот щастливо, в любов към себе и околните и вътрешно, и външно изобилие. Кралици, които са доволни и благодарни за себе си и са успешни и преуспяващи, и най-вече - вътрешно свободни личности.
 
Как става това?
 
Ето и повече от самата Лилия Оверман:
 
"Работя под мотото: “Всичко, което си желаеш, е в сърцето ти. Всичко, което търсиш, е вече в твоите ръце. Всичко, което намериш, е вече част от твоя живот. И когато се свържеш с душата си, с твоята вътрешна есенция, ще постигнеш мечтите си.“
 
За мен всяка жена разполага с ресурси, най-вече вътрешни, които ѝ дават правото да се чувства кралица на собствения си живот. Въпросът е, по какъв начин ще достигне жената до тази вътрешна и външна трансформация?
 
Въз основа на личния ми опит като жена, майка, любима, приятелка, дъщеря и какво ли още не, въз основа на личните ми академични образования в България и Германия, допълнителните ми квалификации и образования и дългогодишен опит в сферата на личностното развитие и хуманните ресурси над 15 години, през 2018 г. реших да споделя опита си с възможно повече жени от двете държави и да направя “мост” между културите и да се завърна към корените си. Защото корените са дълбоко свързани с нашата есенция. И аз вярвам, че Вселената винаги е в наша полза и на наша страна, независимо дали го виждаме в момента или не.
 
По какъв начин работя с клиентките си?
 
Развила съм програма със собствени методи за два месеца или различни курсове и уъркшопове, които позволяват това развитие. Личната вътрешна карта свързана с метафизиката и древните науки, позволява един индивидуален начин за подкрепа и подход към всяка жена."
 
Уеб сайт: www.liliaovermann.de
ФБ: Lilia Overmann