Членство в дамски клуб, възможност за личностно развитие и реклама.

ЧЛЕНСТВО

Как можете да станете член на "Дамски клуб BMLady“?

За да се възползвате от всички привилегии и услуги, които предлага "Дамски клуб BMLady“, е необходимо да станете негов член.
 
Всяка една дама, която бъде приета в клуба, ще има възможността да си избере програма и да получи и специална членска карта, издадена от
„БиЕмЛейди“.
 
Не е необходимо да правите големи инвестиции, за да станете част от клуба. Членската такса е символична, плаща се на  3, 6 месеца или годишно.
 Изготвя се договор, издава се фактура, както и всички необходими документи, които се изискват, за да се удостовери легалността и коректността на дейността ни. 


За всеки клубен член тези срещи представляват три леки ангажимента в месеца.
Идеята е да разпуснем, да се забавляваме, да се развиваме личностно и в същото време да рекламираме бизнеса си в приятна обстановка.


Успешна практика в нетуъркинга е използването на препоръки, маркетинг бизнес към бизнес, маркетинг бизнес към потребител и маркетинг от уста на уста. Това е, когато хората говорят за продуктите или услугите Ви – т.е. хората, които са доволни, рекламират бизнеса Ви на други хора. Така клиентите се увеличават сигурно и прогресивно.
 
Пример за успешно изграден и напълно действащ нетуъркинг е „Дамски бизнес клуб BMLady“. Клубът събира бизнесите на едно на успешните българки и предлага стабилно и ефикасно създаден нетуъркинг, както във Варна, така и в София, а в бъдеще – и в други градове на България.
"Дамски клуб БиЕмЛейди" може да има и във вашия град
Желаещите да членуват в клуба може да попълнят кратък въпросник ТУК или  
да пишат на посочения имейл или в контактната форма на сайта"ДАМСКИ КЛУБ BMLADY"