Членство в дамски клуб, възможност за личностно развитие и реклама.

ЧЛЕНСТВО

Как можете да станете член на Дамски клуб BMLady ?

За да се възползвате от всички привилегии и услуги, които предлага Дамски клуб BMLady, е необходимо да станете негов член.
 
Всяка една дама, която бъде приета в клуба, трябва да влезе с определена програма създадена от
БиЕмЛейди.
 
Не е необходимо да правите големи инвестиции, за да станете част от клуба. Членската такса е символична, плаща се на  3, 6 месеца или годишно.
Изготвя се договор, издава се фактура, както и всички необходими документи, които се изискват, за да се удостовери легалността и коректността на дейността ни. 

Влизайки в Дамски клуб BMLady помагаме на стартиращи бизнеси, като им дава възможност да се представят пред другите бизнеси в клуба. Но първо трябва задължително да направят регистрация, да покажат своя бизнес план, ако все още бизнеса им не е действащ. Какви са плановете и стратегиите за развитие.
​Следва събеседване и какви са възможностите за да влезете в клуба. 
Женски клуб, женски клуб Варна , женски клуб Бургас


За всеки клубен член тези срещи представляват няколко леки ангажимента в месеца. Онлайн и офлайн по градове в гр.Варна, София и Бургас. 
Идеята е да разпуснем, да се забавляваме, да се развиваме личностно и в същото време да рекламираме бизнеса си в приятна обстановка.


Успешна практика в нетуъркинга е използването на препоръки, маркетинг бизнес към бизнес, маркетинг бизнес към потребител и маркетинг от уста на уста. Това е, когато хората говорят за продуктите или услугите Ви – т.е. хората, които са доволни, рекламират бизнеса Ви на други хора. Така клиентите се увеличават сигурно и прогресивно.
 
Пример за успешно изграден и напълно действащ нетуъркинг е Дамски бизнес клуб BMLady. 
Клубът събира бизнесите на едно на успешните българки и предлага стабилно и ефикасно създаден нетуъркинг, както във Варна, така и в София, и  в Бургас, а в бъдеще – и в други градове на България.
"ДАМСКИ КЛУБ BMLADY"