Бизнес Клуб BMLady

Бизнес Клуб BMLady


​Бизнес Клуб BMLady
 
              
Всяка жена, занимаваща се с бизнес и бизнес начинания, желае да развива както себе си, така и бизнесът си. Всяка една успешна жена е търсеща. Всяка една бизнес дама е жадна за нови знания, контакти и има нужда от мотивация и подкрепа.
            
  Всички знаем колко е важна средата, за да се развиваме ние и да съумяваме да развиваме своят бизнес и да откриваме нови бизнес възможности. Колко е ценно да срещнем съмишленици, с които заедно да надскочим досегашните си постижения  и да открием нови хоризонти за развитие.
              

Имаме добра новина. Има такова място, където жените не само си партнират успешно, не само се създават нови възможности за разширяване на бизнес, а съществуват реални перспективи за развитие. Това място е Бизнес Клуб BMLady – напълно практически ориентиран клуб за Жени за бизнес и развитие.

Защо  Бизнес Клуб BMLady?
 
Защото Бизнес Клуб BMLady обединява дами с високи бизнес стандарти и практики. Дами, които искат да споделят своите знания, които са натрупали и да помогнат на други бизнес дами да се развиват. Дами, които желаят да развият женското предприемачество в България.
​Какво да очаквате от Бизнес Клуб BMLady?


В Клубът ще правите бизнес. Ще откриете мотивираща среда за развитие, маркетинг, реклама, популяризиране на бизнесът ви и на вас самата, решаване на бизнес казуси, споделяне на знания, опит и добри практики, участие в лични и бизнес срещи, личностно развитие, създаване на нови бизнес партньорства, достигане до нови клиенти и пазарни ниши. Още  откриете качествен нетуъркинг, препоръки, обучения, качествена комуникация. Ще се докоснете до силата на пълноценното общуване и срещи с доказани професионалисти, ментори, лектори.


Кой може да участва?

Към  Бизнес Клуб BMLady може да се присъедини всяка една дама, собственик на бизнес.
В Бизнес Клуб BMLady ще срещнете разбиране, подкрепа, ще имате възможност да бъдете част от голяма общност от успешни жени, които влагат енергията си в една цел – бизнес развитие. Участие в мероприятията и срещи, организирани от Клуба.

Успехът е сила! Успехът е мотивация! Успехът е споделеност! Успехът е щастие! Успехът е гарантиран с Бизнес Клуб БМLady!