Клубът е нашето място, където ще получите глътка въздух, ще имате своето време.

За членове на клуба!


НОВО! „Дамски бизнес клуб BMLady“ винаги е в крак с новостите и лесно се адаптира към непредвидените ситуации, затова провеждаме и онлайн вариант на физическите срещи на клуба! 

Онлайн срещите имат своето предимство – дамите с бизнеси от всички градове, които също членуват в клуба, ще могат да се включват по-често, да се запознаят с останалите, да си поговорят с тях и да изградят стабилни професионални и приятелски връзки.

За провеждането на ползотворните и зареждащи онлайн срещи на нашия дамски клуб използваме платформата Zoom.
Така всяка бизнесдама, която членува в клуба, може да представи бизнеса си, да го рекламира, да се срещне виртуално и да поговори с останалите дами от комфорта на собствения си дом, офис или любимо място за работа, отдих и почивка.
Клубът е мястото, нашето място, където ще получите глътка въздух. Мястото, където ще имате своето време, своето собствено свободно време, време за приятели, време да споделяте по женски, време да споделяте за работата, за бизнеса, така че да получите компетентно мнение, да получите съдействие, да създадете нови приятели, нови клиенти, нови печалби, нови номера в телефонния указател. Това е нашето място!
 
"Постарала съм се да намеря за Вас и за всички нас място за клуба, което да отговаря на всички високи изисквания на една бизнесдама и същевременно да е уютно, за да можем с удоволствие да поемем глътка свеж въздух, да разпуснем.
 
Предвидила съм и няколко други места за срещите ни и за отдих - топла и уютна чайна или кафетерия, както и специални места, където да изпием по чаша хубаво вино, да послушаме хубава музика и да побъбрим по приятелски. Сигурна съм, че всички тези места ще станат още по-приятни, защото ще сме заедно там - добри, мили, приятелски настроени жени, защото където и да решим да бъдем, ние ще се чувстваме добре навсякъде." - Майя Атанасова - Създател на „Дамски бизнес клуб BMLady“

Може да попълните нашият кратък формуляр и ние ще се свържем с вас : 


Формуляр за регистрация 


​Майя Атанасова
За всеки клубен член тези срещи представляват ДВА леки ангажимента в месеца.​
Всеки месец са предвидени три срещи на членовете на клуба:
 
1. Ladies Night – вечер на шампанското ЗА ВСИЧКИ ДАМИ ОТ ДАМСКИ КЛУБ И ДАМСКИ БИЗНЕС КЛУБ BMLADY
Срещата е презентационна, ще се представят клубът и услугите в него в приятна и разпускаща обстановка, ще се запознаем помежду си.
 
2. Бизнес закуска за ДАМСКИ КЛУБ BMLADY  - един път в месеца
Ще се събираме преди работно време в уютно, свежо и приятно кафене (сладкарница/чайна). Ще бъде мястото за специално представяне на клубните членове, презентация на клуба, дискутиране на различни теми и осъществяване на т.нар. „маркетинг от уста на уста“ или „маркетинг бизнес към бизнес“.

3. Бизнес закуска за ДАМСКИ БИЗНЕС КЛУБ BMLADY - един път в месеца
Ще се събираме преди работно време в уютно, свежо и приятно кафене (сладкарница/чайна). Тук на кръгла маса ще бъде мястото ЗА БИЗНЕС, ЗА РАЗШИРЕНО ПРЕДСТАВЯНЕ на клубните членове, презентация на клуба, дискутиране на различни БИЗНЕС теми.
Бизнес казуси, Гост лектори и гости от света на бизнеса- презентация. Обучения. 

 
3. Бизнес вечер за ДАМСКИ БИЗНЕС КЛУБ BMLADY - един път в месеца
Ще се събираме след работно време в уютно, свежо и приятно място. С вкусна храна и на чаша вино ще бъде мястото ЗА БИЗНЕС, ЗА РАЗШИРЕНО ПРЕДСТАВЯНЕ на клубните членове, презентация на клуба, дискутиране на различни БИЗНЕС теми.
Бизнес казуси, Гост лектори и гости от света на бизнеса- презентация. Обучения. 
Бизнес вечерята ще е като продължение на закуската. 
Всички бизнеси са с програма GOLD и ВИП !