Клуб BMLady

Клуб BMLady

Клуб BMLady
 
 Думата „клуб“  по същество значи организация от хора, обединени от общ интерес или цел.   
В Клуб BMLady  ще откриете съмишленици, партньори, подкрепяща и приятелска среда. Нежната половинка на човечеството – дамите, могат да членуват в Клуба.

Ако сте жена собственик на бизнес или сте упълномощен представител на  фирма и взимате решения и можете да я представяте по  най- добрият начин, то Клуб BMLady е точното място за Вас. Дами които са в процес на откриване на собствен бизнес/проект, също са добре дошли.

Клуб BMLady предоставя широк спектър от възможности за вашият бизнес. Ще рекламирате бизнеса си, ще можете да помагате на други хора да развиват своите бизнеси, като едновременно ще имате възможност в приятелска среда да се разведрите от натрупаните проблеми.

В Клуба ще откриете решения на своите бизнес казуси и не само това. Очаква ви подкрепяща среда -  колкото повече помагаме на другите да се развиват, толкова повече се развиваме ние и нашият бизнес.
Наред с всичко останало, имате изключителна възможност да се срещате лично с успешни и амбициозни дами, които споделят своят бизнес опит, през какви трудности са преминали и как са постигнали успех.

Чрез Клуб BMLady ще разширите кръга на своите клиенти, ще бъдете по – уверени в начинанията и ще достигате нови хоризонти.
Клуб BMLady е създаден през 2020г., точно преди световната пандемия от COVID - 19. Въпреки обстановката в целият свят, Клубът успешно развива своята дейност и привлича дами на интернационално ниво, като двигателят е женската енергия на дамите.

Членовете на Клуба са с разнообразни и различни бизнеси.  Амбициозни, успешни дами, отворени да помагат на други дами  и заедно да се развиват.

Mайя Атанасова е създател на Клуб BMLady. Тя е истинско доказателство, че мечтите се сбъдват. „Копнеех да създам Клуб BMLady. Представях си как обединявам на едно място успешни жени с цел развитие и подкрепа. Мечтаех да създам среда за развитие, където бизнесите управлявани от жени ще могат да се рекламират, помагат, партнират, обучават. Мечтата ми се сбъдна! Исках да вдъхновявам жените и да ги подкрепям в бизнес начинанията им. Радвам се, че имам тази възможност. Не спирам да развивам себе си и Клуба!“

Към момента в Клуб BMLady членуват дами, представители на над 70 бизнеса. Клубът е обособен в няколко подразделения:
  • Дамски Бизнес Клуб BMLady -  с VIP Програма с Модул Обучения
  • Дамски Бизнес Клуб BMLady - с GOLD, SILVER, STAR Програма 
  • Лейди на BMLady /лейдита / - абонаментен план за всички дами, не 
  • Партньори на BMLady 

Заобикалящата среда е важна и определяща за постигане на успех. 
Маркетинг, реклама, подходяща среда за общуване, популяризиране на бизнесът Ви и още много предимства Ви очакват в Клуб BMLady.
​Най - благоприятното и подходящо място за развитие!