Лейди на BMLady Възможност да научаваш първа за актуални оферти и промоции и да се възползваш от тях, да получаваш допълнителни отстъпки при покупка на облекло, козметика, намаления при покупка на билети за културни мероприятия, отстъпки в заведения за х

Лейди на BMLady


Лейди на BMLady
 
В последните години потокът от информация е изключително голям. Информацията е разнородна, информационните канали са разнообразни. За жалост не винаги с актуална и потвърдена информация и се налага с часове да търсим на различни места достоверна информация.
Ние, жените, искаме да сме в крак с най – новите тенденции в модата, да научаваме първи за новите иновации в козметиката, да следим актуалните събития в града, в който живеем и разбира се  - информация за актуални оферти и намаления.

Скъпи Дами, имаме добра новина! Всичко това се крие в една дума – Lady. Лейди на BMLady!
Какво е Лейди на BMLady?

Да си Лейди на BMLady  е привилегия. Възможност да научаваш първа за актуални оферти и промоции и да се възползваш от тях, да получаваш допълнителни отстъпки при покупка на облекло, козметика, намаления  при покупка на билети за културни мероприятия, отстъпки в заведения за хранене и още много други възможности.

Лейди на BMLady е специално разработена концепция за жени – работещи и/или със собствен бизнес, майки, баби, сестри, студентки, ученички, тийнейджърки, които желаят да научават първи  за културните събития в града, за партита и различни промоции при козметични процедури и покупка на облекло.

Лейди на BMLady е за заетата жена, която няма време да търси информация за културният афиш, за да изненада семейството си с кино вечер. За жената, която иска да получи бързо препоръка за хубав ресторант в града, където да се съберат с приятелки. За майката, която желае да направи изненада на дъщеря си. За жената, която иска да зарадва своя колежка, сестра, майка.

Лейди на BMLady
е за студентките, които търсят къде да се забавляват в петък вечер. За всички жени, момичета, подрастващи! Актуална информация, лесен достъп, достъпни цени, отстъпки, оферти и промоции. Всичко това на едно място!

Лесно,  удобно и бързо! Нужно е само да заявите вашият абонамент и да получите достъп до база данни от партньори на Клуб BMLady, предлагащи различни оферти. Да трупате точки, като разпространявате идеята между ваши приятелки, в женски колективи, между студентки и ученички.

Всяка жена е Добре Дошла при лейдитата на BMLady!
Изненадите тепърва предстоят!