Дамски клуб BMLady е предпочитаният клуб за бизнесдами в България!
"ДАМСКИ БИЗНЕС КЛУБ BMLADY" помага на жените с бизнеси да изграждат партньорства, с които да достигат до нови клиенти, да създават приятелства и да не са сами в бизнеса.„Дамски клуб BMLady“ е  клуб за бизнесдами в България!
Той е създаден специално за жени, които имат собствен бизнес, искат да се рекламират, да се развиват и да бъдат успешни. Това е един голям проект за бизнесдами от и в България, който успешно се реализира и набира все повече популярност.​

„Дамски бизнес клуб BMLady“ работи на принципа „маркетинг от уста на уста“ и „маркетинг бизнес към бизнес“, като предлага на своите членове и пълен пакет услуги, свързани с бизнес маркетинг, дигитален маркетинг, реклама, нетуъркинг, участие в различни мероприятия, благотворителни каузи и интересни събития.


"Дамски бизнес клуб BMLady“  е кауза, резултат е от упорит труд и е създаден с мисъл за помощ и подкрепа на жените, които вече са навлезли или искат да се впуснат в суровия бизнес свят.
Ние събираме на едно място бизнесите на българските жени, защото женската енергия е мощна и важна движеща сила, която може да постигне всичко.

Заедно можем повече като си помагаме и се подкрепяме взаимно.
 
  • „Дамски бизнес клуб BMLady“ обединява дами с високи бизнес стандарти и практики, които са готови да споделят знанието и опита си; дами, които искат да бъдат ментори и да развият женското предприемачество.
  • Предлагаме споделяне на важните неща, които сме научили в бизнеса, както и на работещите и успешни практики, които да се прилагат. 
  • Участие могат да вземат дами, собственици на бизнес, както и такива, които взимат решения в корпоративния свят.

Ако искате да станете част от нещо голямо и влиятелно и да се възползвате от неизчерпаем източник на идеи, помощ, подкрепа и действащи решения, станете част от "Дамски клуб BMLady“.​

"ДАМСКИ КЛУБ BMLADY"