BMLADY ПОМАГА НА ВЪЗРАСТНИ ХОРА

BMLADY ПОМАГА НА ВЪЗРАСТНИ ХОРА

"Дамски бизнес клуб BMLady" си партнира с Асоциация „Да съхраним жената”, а поводът е да помогнем на жени в пенсионна възраст, с увреждания с решение на ТЕЛК, самотно живеещи и социално слаби към Център за социална рехабилитация и интеграция “Импулс” в гр. Варна!
 
Основната цел в дейността на центъра е да осигури персонална социална грижа и подкрепа на своите потребители в борбата с бедността, болестите, самотата и социалната изолация, за профилактика на здравето им, за достоен живот, за дълголетие с активни социални контакти.
 
Средствата, събрани от „Дамски бизнес клуб BMLady“ и персонално от създателката му Майя Атанасова, са в подкрепа на жените в ЦСРИВЖ “Импулс”.
 
Ако някой желае да получи повече информация или да помогне като се присъедини към каузата, може да се свърже с:Майя Атанасова на тел.: 0895 77 61 00 или да пише на е-mail: club@bmlady.bg;
Милена Атанасова - социален работник в Център за социална рехабилитация и интеграция “Импулс” – тел.: 0895 770 120, 052/600137, е-mail: women_asg@abv.bg, както и на място: гр. Варна, ул. "Кавала" 1А. 
Номер на банковата сметка на Асоциация "Да съхраним жената",
на която могат да се правят дарения:
 
Булстат: 103194084
Банка ДСК
IBAN: BG82STSA93000005872546
BIC: STSABGSF

Уеб сайт на Асоциация "Да съхраним жената": https://woman-bg.bg/
ФБ: Асоциация "Да съхраним жената" Association “To Preserve the Woman”